Σάββατο 24 Οκτ 2020 23:49      

Ευχές, προτάσεις και ανταλλαγή απόψεων στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του γραφείου του υποψηφίου δημάρχου Κατερίνης, Θανάση Λιακόπουλου

Σε μια χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Θανάσης Λιακόπουλος, έκοψε την βασιλόπιτα στο γραφείο του, πλαισιωμένος από τους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού, στελέχη και συνεργάτες του γραφείου.

Η πυκνή χιονόπτωση και το κρύο, δεν πτόησαν τα μέλη του συνδυασμού, να συναντηθούν, και όλοι μαζί να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις.

Ο υποψήφιος δήμαρχος, κ. Λιακόπουλος, εξέφρασε τις ευχές του για υγεία προκοπή και πρόοδο και πρόσθεσε ότι το 2019 θα είναι έτος πολλών και σημαντικών αλλαγών για τον δήμο Κατερίνης, αλλά και ένα έτος αναγέννησης για τον τόπο γενικότερα.

«Προχωράμε δυνατά, με τις προτάσεις μας, το πρόγραμμά μας και κυρίως με εσάς, τους νέους ανθρώπους, με φρέσκιες ιδέες, εργατικότητα και επιμονή θα κατακτήσουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Λιακόπουλος.

Θανάσης Λιακόπουλος δημοτικές εκλογές

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top