Τρίτη 26 Ιαν 2021 14:47      

Ευχετήριο μήνυμα Θανάση Λιακόπουλου

Αγαπητές Συμπολίτισσες,
Αγαπητοί Συμπολίτες,
Φίλες και Φίλοι,

Η γέννηση του Θεανθρώπου είναι αγγελιαφόρος για το μήνυμα της αγάπης, της αλληλεγγύης, της ελπίδας και της πίστης στις καρδιές των ανθρώπων.

Για μια ακόμη φορά, αυτές τις γιορτινές ημέρες οφείλουμε να στηριχθούμε στην αγάπη και στο ήθος που μας χαρακτηρίζει ως κοινωνία. Έχουμε υποχρέωση να ενστερνιστούμε τα πραγματικά μηνύματα των Χριστουγέννων, αυτά της ειρήνης, της αλληλοβοήθειας, του αλληλοσεβασμού. Πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο για εμάς τους ίδιους, αλλά και τους συνανθρώπους μας, να αλλάξουμε στάση ζωής και να αποκτήσουμε εξωστρέφεια. Είναι ώρα να δείξουμε στοργή, αγάπη, συμπόνια. Ας γίνουμε άνθρωποι με το Α κεφάλαιο.

Αυτά τα Χριστούγεννα οφείλουμε να αλλάξουμε. Να λάμψει το χαμόγελο στα πρόσωπά μας, να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας για τις μελλοντικές γενιές, για τα παιδιά μας και να τους παραδώσουμε μια καλύτερη επόμενη μέρα.

Με αυτές τις σκέψεις και με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του τόπου μας και το ψυχικό αποθεματικό των ανθρώπων του, ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ στον καθένα σας και στις οικογένειές σας!

Καλά Χριστούγεννα!!

Θανάσης Γ. Λιακόπουλος

Επικεφαλής Δημοτικού Συνδυασμού «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»

Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης

Θανάσης Λιακόπουλος Χριστούγεννα

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top