Κυριακή 5 Ιουλ 2020 15:44      

Φώντας Μπαραλιάκος: "Οι Δ.Ο.Υ οφείλουν να αναδιοργανωθούν, να εξελιχθούν σε έναν πρότυπο Οργανισμό διασφάλισης των δημοσίων εσόδων"

 Οι  Δ.Ο.Υ αποτελούν υπηρεσίες αιχμής στους νευραλγικούς τομείς της βεβαίωσης και της αναγκαστικής είσπραξης των δημοσίων εσόδων. Στην αντίστοιχη υπηρεσία  του Νομού μας βρέθηκε ο υπ.βουλευτής της ΝΔ Φώντας Μπαραλιάκος,  για να συνομιλήσει με υπαλλήλους και να τους συγχαρεί για το έργο τους. 

"Οι Δ.Ο.Υ οφείλουν να αναδιοργανωθούν, να εξελιχθούν σε έναν πρότυπο Οργανισμό διασφάλισης των δημοσίων εσόδων, ο οποίος θα θεμελιώσει μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες, θα ενισχύσει την φορολογική συμμόρφωση και θα καταπολεμήσει φαινόμενα φοροαποφυγής, φοροδιαφυγής και λαθρεμπορίου, με απώτερο σκοπό την αύξηση των εσόδων και τη βελτίωση των μεγεθών της οικονομίας. Στη ΝΔ υπάρχει σχεδιασμός για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των ελεγκτικών μηχανισμών των Δ.Ο.Υ με στόχο την ενίσχυση του φοροελεγκτικού και φοροεισπρακτικού μηχανισμού" ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του υπ.βουλευτή.

Νέα Δημοκρατία Εκλογές 2019

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top