Σάββατο 6 Ιουν 2020 18:12      

Φωτό: Με πολυ κοσμο το Απογευματινό τσάι της ενορίας Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης!!!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις της ενορίας Αγίου Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης στο ετήσιο απογευματινό τσάι χθες Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Αρχιμανδρίτης πατήρ Βαρνάβας Γιάγκου ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Θεοδώρας Θεσσαλονίκης! 

Το θέμα του ομιλητή  «η άσκηση των σχέσεων»  καθήλωσε το κοινό καθώς ΑΝΈΦΕΡΕ  ότι η σωτηρία της ψυχής του ανθρώπου περνάει μέσα από τη σχέση μας με τον συνάνθρωπο!!

Αμέσως μετά την ομιλία έγινε απονομή επαίνων στους νεοεισαχθέντες φοιτητές της ενορίας που πέρασαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας φέτος!

Επίσης τιμήθηκε η  κ.Ελευθέρια Παρθενίδου νεωκόρος της ενορίας η οποία επί 16 χρόνια αγωνίζεται στην διακονία της ενορίας Αγίου Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης!

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνα κ. Γεώργιος ευλόγησε την εκδήλωση μίλησε και συνεχάρη για την πολύ ωραία και άρτια οργάνωσή της.  

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του εκτός από το Σεβασμιότατο ο  Αρχιμανδρίτης πατήρ Φιλάρετος Μπα'ι'ράμης,  η αντιπεριφερειάρχης νομού Πιερίας κυρία Σοφία Μαυρίδου,ο  περιφερειακός σύμβουλος κύριος  Στέφανος Μπιτόπουλος, ο εκπρόσωπος του δημάρχου Κατερίνης κύριος Αλέξανδρος Γιουμίδης,  η αντιδήμαρχος  Πιπίτσα Μακρίδου, ο αντιδήμαρχος  Λάζαρος Ντόντης, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γεώργιος Ίτσιος,  η πρώην βουλευτής κυρία Μαρία Μίχου  και κυρία Άννα Μάνη, πολιτευτές, ο κύριος Δημήτριος Μπέης,  ο υπεύθυνος του Ολυμπίου Βήματος κύριος Ξενοφώντας Μπαραλιάκος, και ο πρώην πρόεδρος  της ΝΟΔΕ Πιερίας κύριος Ηλίας Τάπρας. 

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση παραδοσιακών τραγουδιών από την χορωδία και την ορχήστρα της ενορίας.

Τέλος ο προϊστάμενος του ναού πατήρ Σωκράτης Ελ. Ξενίδης ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και ιδιαιτέρως τους εθελοντές οι οποίοι βοήθησαν ο καθένας με το δικό του τρόπο για να βγει αυτή εκδήλωση, Ευχόμενος πρώτα ο Θεός και του χρόνου με υγεία.

 

εκκλησιαστικά εκδηλώσεις

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top