Τρίτη 25 Φεβ 2020 8:29      

(ΦΩΤΟ) Θανάσης Λιακόπουλος: Συζήτηση και ευχές με τους αγρότες της Λαϊκής Αγοράς

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:

Θανάσης Λιακόπουλος: Συζήτηση και ευχές με τους αγρότες της Λαϊκής Αγοράς

Τις αγωνίες, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους προβληματισμούς για την επόμενη μέρα, άκουσε και συζήτησε με τους παραγωγούς της λαϊκής αγοράς του Σαββάτου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Θανάσης Λιακόπουλος. Ο κ. Λιακόπουλος με υποψηφίους του Συνδυασμού, επέλεξε να ανταλλάξει ευχές με τους αγρότες και παραγωγούς της Πιερίας, που εμπορεύονται τα προϊόντα τους στις λαϊκές αγορές, να τους ενημερώσει για τα πρόγραμμα του Συνδυασμού στον αγροτικό τομέα και παράλληλα να ακούσει τις προτάσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Προερχόμενος και ο ίδιος από αγροτοκτηνοτροφική οικογένεια και με ενασχόληση με την κτηνοτροφία και τα παράγωγά της μέχρι και σήμερα, είναι γνώστης των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, των δυσμενών συνθηκών με τις οποίες καλούνται να ανταπεξέλθουν στην παραγωγή τους και στις υποχρεώσεις τους.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης έτυχε θερμής υποδοχής από τους παραγωγούς αφού στο πρόσωπο του αναγνώρισαν έναν άνθρωπο οικείο, που ξέρει τα προβλήματα και που κυρίως στο παρελθόν, όπως και τώρα, έχει αγωνιστεί και αγωνίζεται για την επίλυση τους.

Θανάσης Λιακόπουλος

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top