Παρασκευή 14 Δεκ 2018 21:44      

Φούλ για νίκη Φίλιππος Αλεξάνδρειας. - ΑΕ Καρίτσας

Κυριακή 14 Ιανουαρίου ώρα 15:00 

Στην γειτονική Αλεξάνδρεια δοκιμάζεται η ΑΕ Καρίτσας που δίνει την ύστατη μάχη για την παραμονή, κόντρα στην τοπική ομάδα του Φίλιππου Αλεξάνδρειας.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοδική αγωνιστική πορεία και θέλει την Κυριακή την νίκη στην Αλεξάνδρεια για να πάρει την απαραίτητη δυναμική για το δύσκολο έργο της παραμονής στην κατηγορία.

Η εντυπωσιακή ενφάνιση της ΑΕ Καρίτσας στο παιχνίδι του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας με τον Δία Δίου και η ευχέρεια στο σκοράρισμα σκόρπισε την ικανοποίηση στις τάξεις των φιλάθλων που στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας και αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών και στην Αλεξάνδρεια.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Δραγάτης (ΕΠΣ Χαλκιδικής) με βοηθούς τους κ.κ Πασσαλής, Κωστόγλου (ΕΠΣ Χαλκιδικής).
Η ΑΕΚ που έχει ενισχυθεί σημαντικά την Κυριακή θα παίξει μόνο για την  νίκη και οι παίκτες της είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το τρίποντο που θα δώσει την απαραίτητη καλή ψυχολογία για την συνέχεια του μαραθωνίου της Γ' Εθνικής. 

Η Α.Ε. Καρίτσας ευχαριστεί "τους φιλάθλους και των 2 ομάδων για την άψογη και κόσμια συμπεριφορά τους, στο παιχνίδι με το Δία Δίου. 
Παρά τις τοπικές αντιπαλότητες του παρελθόντος, οι Διοικήσεις και των 2 ομάδων απέδειξαν ότι είναι πολλά περισσότερα αυτά που τους ενώνουν από ότι τους χωρίζουν". 

Το Δ.Σ. της Α.Ε. Καρίτσας εύχεται "στο Δία Δίου να επιτύχει τους στόχους της φετινής χρονιάς και να ξαναβρεθούν αντίπαλοι του χρόνου στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας". 

Γ' Εθνική Φίλιππος Αλεξάνδρειας Α.Ε Καρίτσας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top