Πέμπτη 21 Ιουν 2018 15:05      

Γ' Εθνική: ΑΕ Καραϊσκάκης - Πιερικός

Δύσκολη έξοδος του Πιερικού την Κυριακή που παίζει στην Άρτα με την πρωτοπόρο ΑΕ Καραϊσκάκης στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Ο Πιερικός που προετοιμάζεται πυρετωδώς για την συνάντηση με την ΑΕ Καραϊσκάκης, θα στερηθεί των υπερεσιών του Ανδρέου που είδε την κόκκινη κάρτα(δεύτερη κίτρινη) και θα λείψει για μία αγωνιστική, αλλά και του Τσεβά που ταλαιπωρείται από κάταγμα στον καρπό.

Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση ο Γιαλαμίδης και ο Φιρινίδης, που ενσωματώθηκαν κανονικά στην προετοιμασία και φαίνεται να τους υπολογίζει ο προπονητής του Πιερικού.

Τη Πέμπτη οι παίκτες έκαναν τακτική, ενώ τη Παρασκευή το πρόγραμμα περιλάμβανε εξειδικευμένη προπόνηση μιας και ο Γιώργος Καμπερίδης θέλει να δουλέψει με τους παίκτες του σε συγκεκριμένα στοιχεία για το εκτός έδρας παιχνίδι στην Άρτα.

Το παιχνίδι μπορεί να είναι δύσκολο αφού ο Πιερικός παίζει στην έδρα του πρωτοπόρου, όμως η ομάδα της Κατερίνης δείχνει να πατάει γερά πλέον στα πόδια της και με τις εμφανίσεις της, έχει ανακάμψει όχι μόνο βαθμολογικά αλλά και αγωνιστικά παρουσιάζει σαφή βελτίωση και φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχει πλέον σαφής προσανατολισμός για καλύτερες μέρες.

Το παιχνίδι θα διαιτητεύσει ο κ. Φωτιάδης(Καστοριάς) με βοηθούς τον Κεντζιόπουλο(Καστοριάς) και Στεφούλη(Γρεβενών).

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Γ' Εθνική ΑΕ Καραϊσκάκης Πιερικός 2ος Όμιλος
Scroll to Top