Κυριακή 24 Ιουν 2018 3:56      

Γ' Εθνική: Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Αμβρακία Κωστακιών

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν την Κυριακή 23 Απριλίου στο  γήπεδο της Νεοκαισάρειας όπου στις 16:30 ο Αχιλλέας δίνει το καθοριστικότερο παιχνίδι της φετεινής χρονιάς απέναντι στην Αμβρακία Κωστακιών, σε έναν αγώνα που θα σημάνει τα πάντα στην υπόθεση της παραμονής στη κατηγορία. Ο Αχιλλέας κρατά την τύχη στα χέρια του και πρέπει την Κυριακή να πάρει πάση θυσία το τρίποντο που θα του δώσει φτερά για την οριστική του σωτηρία.

Συναγερμός στις τάξεις των φιλάθλων και το παιχνίδι συγκεντρώνει το ενδιαφέρον, μιας και απο την έκβασή του θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και η χρονιά θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο για το Πιερικό ποδόσφαιρο. Μπήκαμε στην τελική ευθεία του Πρωταθλήματος και όλα είναι πλέον ρευστά με το παραμικρό λάθος θα φέρει απρόβλεπτες εξελίξεις.

Όλοι οι παίκτες την Κυριακή θα πρέπει να κάνουν κατάθεση ψυχής, να παίξουν δυνατά,αποφασιστικά, παθιασμένα αλλά και με καθαρό μυαλό ώστε η ομάδα του Αχιλλέα να πάρει το τρίποντο και να περάσει πάνω απο την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα που επικρατεί στο στρατόπεδο του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που με νίκη θα κάνει ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός κάνοντας την υπέρβαση. Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ.Τεβεκέλης (ΕΠΣ Μακεδονίας) με βοηθούς τους κ.κ Αϊνάλη, Τσιότσιο(ΕΠΣ Μακεδονίας).

 

Γ' Εθνική Αχιλλέας Νεοκαισάρειας ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top