Τετάρτη 25 Απρ 2018 5:55      

Γ' Εθνική: Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου

"Νυν υπερ πάντων αγώνα" για την παραμονή στην κατηγορία δίνει ο Αχιλλέας την Κυριακή 14 Μαΐου στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας στις 17.00 απέναντι στους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου Τρικάλων.

Παιχνίδι χωρίς αύριο έχει χαρακτηρισθεί ο αγώνας απ' όλους τους ανθρώπους του Αχιλλέα, που δίνει την ύστατη μάχη για την σωτηρία του δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του φετεινού Πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Νεοκαισάρειας μπορεί και πρέπει να παραμείνει στην Γ' Εθνική, μιας και επι σειρά ετών εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο το Πιερικό ποδόσφαιρο στις Εθνικές κατηγορίες στηριζόμενη αποκλειστικά σε νεαρούς γηγενείς παίκτες.

Φέτος έγιναν πολλές αλλαγές προπονητών στην ομάδα που δεν είχε την απαραίτητη ηρεμία στο παιχνίδι της, έπαιζε συνεχώς με την πλάτη στο τοίχο και αυτό βάραινε τα πόδια των παικτών που κυριευμένοι απο το βαθμολογικό άγχος δεν μπόρεσαν να αποδώσουν τα αναμενόμενα.
Σίγουρα μεγάλο ρόλο έπαιξε η απειρία αλλά και η τύχη όμως γύρισε την πλάτη στην ομάδα της Νεοκαισάρειας που το ξανά αναφέρω με έμφαση ΠΡΕΠΕΙ να μείνει στην κατηγορία.     

Την Κυριακή όλοι οι φίλαθλοι καλούνται να στηρίξουν την προσπάθεια του Αχιλλέα να πάρει το τρίποντο και να παραμείνει ζωντανός στην μάχη της παραμινής στην κατηγορία.
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Καρατέρμπος (ΕΠΣ Κοζάνης) με βοηθούς τους κ.κ Τζιουβάρας (ΕΠΣ Κοζάνης), Φαλτάκας (ΕΠΣ Γρεβενών).
 

Γ' Εθνική Αχιλλέας Νεοκαισάρειας ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙΟΥ

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top