Τετάρτη 8 Ιουλ 2020 18:29      

Γ' Εθνική - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Τη Κυριακή δοκιμάζεται στη Τσαριτσάνη

Το πιο καθοριστικό παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής όσο αναφορά τις ομάδες που αγωνίζονται για την παραμονή στην κατηγορία δίνει την Κυριακή ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας με τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη.

Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας που βρίσκεται στην 10η θέση με 22 βαθμούς φιλοδοξεί να περάσει αλλόβητος από την Τσαριτσάνη που έχει 21 βαθμούς και βρίσκεται στη 12η θέση.

Παιχνίδι κλειδί μπορεί να χαρακτηριστεί η Κυριακάτικη συνάντηση και στις τάξεις του Αχιλλέα επικρατεί απόλυτη ηρεμία με τους παίκτες να δουλεύουν σκληρά υπό την καθοδήγηση του Ν. Θεοδοσιάδη.

Οι προπονήσεις γίνονται στο γήπεδο της Ανδρομάχης και μοναδικός απών θα είναι ο Ηλιάδης που εκτίει την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του αφού δέχθηκε κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη).

Ο Αχιλλέας έχει ενισχυθεί σημαντικά στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο και φιλοδοξεί να πετύχει το δύσκολο στόχο της παραμονής στην κατηγορία, μιας και στο δεύτερο όμιλο φέτος μετέχουν ιστορικές ομάδες.

Συνολικά μετέχουν 17 ομάδες και υποβιβάζονται στα τοπικά πρωταθλήματα οι οκτώ, γεγονός που το κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και επίπονο.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

 

Γ' Εθνική 2ος Όμιλος Αχιλλέας Νεοκαισάρειας Οικονόμος Τσαριτσάνης
Scroll to Top