Τετάρτη 23 Μάιος 2018 15:29      

Γ' Εθνική: Διαγόρας Σεβαστής - Εθνικός Φιλιππιάδας

Με στόχο την νίκη ο Διαγόρας Σεβαστής αντιμετωπίζει την Κυριακή 21 Μαΐου τον  Εθνικό Φιλιππιάδας στο γήπεδο του Βατανιακού στις 15.30, ώστε να τελειώσει με ψηλά το κεφάλι τις φετεινές του υποχρεώσεις.
Ο Διαγόρας , αν και νεοφώτιστος στην Γ' Εθνική έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο και απο την αρχή της περιόδου ήταν στο γκρουπ των διεκδικητών για την άνοδο στην Β' Εθνική.
Η ομάδα της Σεβαστής με νίκη την Κυριακή θα πιάσει τους 61 βαθμούς και με πιθανή απώλεια του Ολυμπιακού Βόλου στον Θεσπρωτό θα αναδειχθεί τριταθλήτρια στον 2ο όμιλο, θέση πάρα πολύ τιμιτική.
Το Κυριακάτικο παιχνίδι έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιάφερον για ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Πιερία μιας και και ο Εθνικός Φιλιππιάδας, με ήττα υποβιβάζεται, εφόσον φυσικά ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας νικήσει στην Αρτα την αδιάφορη ΑΕ Καραϊσκάκη.
Ο Διαγόρας πάντα παίζει για την νίκη και πάντα στέκεται με το κεφάλι ψηλά απο την αρχή του πρωταθλήματος δίνοντας μια εικόνα σοβαρής και οργανωμένης ομάδας που "έβαλε τα γυαλιά" σε άλλες ιστορικές ομάδες του 2ου ομίλου, που αν και είχαν εμπειρία και όνομα απέτυχαν πανηγυρικά αποκλίνοντας απο τον αρχικό τους στόχο.
Νίκη και μόνο νίκη θέλει την Κυριακή η ομάδα της Σεβαστής προκειμένου να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά και να οργανωθεί για τις επόμενες κινήσεις με γνώμονα το συμφέρον του Πιερικού ποδοσφαίρου.  
Tον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Γκορτσίλας (ΕΠΣ Μακεδονίας)  νε βοηθούς τους κ.κ Πάτρα, Φράγιο (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Γ' Εθνική Διαγόρας Σεβαστής Εθνικός Φιλιππιάδας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top