Τετάρτη 20 Μαρ 2019 23:26      

Γ' Εθνική: Κατατέθηκαν προτάσεις από τον Πιερικό

Με προγραμματισμό και βάσει ολοκληρωμένου πλάνου προχωρά ο Πιερικός στο κτίσιμο της ομάδος για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019 με στόχο την επιστροφή του στην Β' Εθνική.

Η Διοίκηση του Πιερικού σε συνεργασία με τον Λεωνίδα Μπίλη προχώρησε ήδη στην απόκτηση 3 γηγενών παικτών και συγκεκριμμένα του Σκλιοπίδη, του Κραγιόπουλου και του Σεχολάρι στέλνοντας το μύνημα προς όλους, ότι βασική επιδίωξη είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα έχει κυρίαρχο στοιχείο τους ντόπιους παίκτες, χωρίς φυσικά να αποκλειστούν κάποιες περιπτώσεις παικτών εκτος Πιερίας που θα κάνουν την διαφορά.

Οι συζητήσεις είναι σε πλήρη εξέλιξη και μετά το τέλος της εβδομάδας θα προχωρήσει στο επόμενο στάδιο όσο αφορά το "συμπλήρωμα" του ρόστερ, μιας και όπως αναφέραμε το βάρος πέφτει στους γηγενείς παίκτες.

Εν τω μεταξύ η Διοίκηση έκανε νύξη στον ΠΑΟΚ για δανεικούς παίκτες μιας και ο Δικέφαλος στην Πιερία έχει πάρα πολλούς φίλους και οπαδούς με την ομάδα του Βορρά να έχει στις τάξεις της ήδη τους Κατερινιώτες παίκτες Μαλεζά(αρχηγός), Λάμπρου, Μυστακίδη ενω ο βασικός σύνδεσμος επι των θεμάτων σχεδιασμού Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος φόρεσε την φανέλλα του Πιερικού και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Κατερίνη, έχοντας μόνο φίλους.

Το σίγουρο είναι ότι ο Πιερικός φέτος βάζει ψηλά τον πήχη και όλοι οι φίλαθλοι παρακολουθούν με έντονο ενδιαφέρον τα μέχρι τώρα τεκτενόμενα.

Γ' Εθνική Πιερικός

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top