Τρίτη 20 Οκτ 2020 13:57      

Γ' Εθνική - Πιερικός: Ξεκινά σήμερα με διπλές προπονήσεις

Απο σήμερα ξεκινά η προγραμματισμένη μίνι προετοιμασία στον Πιερικό με τον προπονητή Γ.Καμπερίδη να έχει στα πλάνα του πλήρες-μεικτό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις με παράλληλη διεξαγωγή φιλικών αγώνων.

Ηδη σήμερα το πρωί οι παίκτες στις 7.45 θα κάνουν προπόνηση και το απόγευμα το πρόγραμμα θα συνεχιστεί κανονικά με στοιχεία τεχνικοτακτικής.

Αύριο Τρίτη θα γίνει εκ νέου πρωινή προπόνηση,ενώ το απόγευμα στο στάδιο ο Πιερικός θα δώσει φιλικό με την ΠΑΕ Ποντίων 2011.

Την Τετάρτη μετά την καθιερωμένη πρωινή προπόνηση ο Πιερικός θα παίξει στον Κορινό φιλικό με τον τοπικό Θερμαικό.

Ο Πιερικός θέλει να δώσει  ένα μεγάλο φιλικό παιχνίδι με ομάδα της Σούπερ Λίγκα προκειμένου οι παίκτες να αποκομίσουν πλούσιες εμπειρίες ώστε στην συνέχεια του Μαραθωνίου να είναι σε υψηλό επίπεδο και να ανταπεξέλθουν στον επίπονο συναγωνισμό που αναμένεται πολύ συναρπαστικός στον 2ο γύρο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Οσον αφορά τα ονόματα των παικτών που "παίζονται" ότι ενδιαφέρουν τον Πιερικό, είναι γνωστή η τακτική των μάνατζερ να διαρέουν στον τύπο μια απλή "καλημέρα" ώστε να ανεβάσουν το κασέ του παίκτη και να μπούνε σε λοταρία με όσον τον δυνατόν περισσότερες ομάδες,φυσικά με το αζημείωτο.

Ο Πιερικός θέλει να έρθουν στην ομάδα με προτεραιότητα "γηγενείς" παίκτες για να δημιουργήσει βασικό κορμό με δικά του παιδιά και να βάλει γερές βάσεις ώστε να μπορέσει να επιστρέψει πάνω σε υγιείς βάσεις στις κορυφαίες κατηγορίες του ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Γ' Εθνική 2ος Όμιλος Πιερικός
Scroll to Top