Παρασκευή 3 Απρ 2020 22:43      

Γ. Νταντάμης: "Υπάρχει πολιτικός πολιτισμός μόνο από εμάς" (VIDEO)

«Έχουμε και τους άλλους συνδιεκδικητές ανθυποψηφίους για το αξίωμα του Δημάρχου. Πίστευα ότι θα έχουμε πολιτικό πολιτισμό. Υπάρχει πολιτικός πολιτισμός -είναι αλήθεια- από εμάς!. Ναι, είναι αλήθεια. Υπάρχει πολιτικός πολιτισμός από εμάς, διότι είναι στα «πιστεύω» μας, στην κουλτούρα μας, είναι στις αρχές μας. Έτσι μεγαλώσαμε, έτσι πορευτήκαμε και έτσι σκοπεύουμε να συνεχίσουμε. 

Δυστυχώς, δεν ισχύει για τους υπόλοιπους. Θα έχετε παρατηρήσει πολλοί από εσάς ότι κάποιοι βάλλουν εναντίον μας συκοφαντικά δημοσιεύματα, παραπλανητικά δημοσιεύματα, σπιλώνουν υπολήψεις ανθρώπων και οικογενειών χωρίς ντροπή και σεβασμό με αργυρώνητους «ταπεινούς» που γράφουν στα μπλογκς πλέον.  Ευτυχώς, υπάρχουν και οι σωστοί επαγγελματίες Δημοσιογράφοι και ίσως απ’ αυτούς έχουμε ελπίδα προστασίας. 

Αυτοί οι αργυρώνητοι πληρώνονται από κάποιους! Αυτοί που τους πληρώνουν, χασκογελάνε! Με τέτοιο ήθος δεν δικαιούνται να διεκδικούν τον Δήμο. Εάν προεκλογικά φέρονται έτσι, σκέφτομαι πώς θα λειτουργήσουν μετεκλογικά. 

Αγοράζονται συνειδήσεις! Το ξέρετε! Ρέει χρήμα άφθονο! Το ξέρετε! Δωρίζουν στολές στις ομάδες, διορίζουν δίμηνα, τάζουνε, δίνουν λεφτά. Η κοινωνία η τοπική τα ξέρει όλα αυτά. Θα τους απαξιώσει, θα τους πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. 

Εμείς είμαστε οι διαφορετικοί, είμαστε αυτοί που χρειάζεται η κοινωνία για να φέρει την αξιοκρατία, την ισότητα, τη δικαιοσύνη, τη διαύγεια, το φως, να μπει καθαρός αέρας! Είμαστε εγγυητές». 

Γιώργος Νταντάμης δημοτικές εκλογές

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top