Τετάρτη 23 Ιαν 2019 17:50      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά υπογράφουν το διαζύγιό τους

Ενάμιση χρόνο μετά την υποβολή της αίτησης διαζυγίου, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά υπογράφουν το διαζύγιό τους. 

Το Νοέμβριο του 2016 το ζευγάρι με μια λιτή ανακοίνωσε το χωρισμο του. 

Στις 12 Μαρτίου, ενάμιση χρόνο μετά, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, όπως ανέφεραν σήμερα στην εκπομπή «Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω» οι δύο παρουσιαστές θα βάλουν και τις υπογραφές. 

Τα δικηγορικά γραφεία που εκπροσωπούν τους δύο παρουσιαστές είναι αυτό του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Φλωρίδη και η δικηγορική εταιρεία Απόστολος Καραγιάννης και συνεργάτες που δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο κος Φλωρίδης είναι θείος της Φαίης, ενώ ο κος Καραγιάννης είναι φίλος του Γιώργου.

Κατά την εκπομπή, το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να δώσει το διαζύγιο του σε οικεία του πρόσωπα αφού το κλίμα μεταξύ τους είναι φιλικό και δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Έτσι, στις 12 Μαρτίου, οι πληρεξούσιοι δικηγόροι θα βάλουν απλά μια υπογραφή προκειμένου να επικυρωθεί η συναινετική αίτηση αλλά και τα όσα έχουν αποφασίσει για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Στην εν λόγω αίτηση δεν υπάρχει κανένα οικονομικό στοιχείο προς διευθέτηση αφού δεν είχαν κοινούς λογαριασμούς, ενώ τα ακίνητα που έχουν, τα έχουν μοιράσει έτσι ώστε να μην ταραχθεί η ηρεμία των παιδιών τους.

Γιώργος Λιάγκας Φαίη Σκορδά Διαζύγιο

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top