Παρασκευή 26 Φεβ 2021 20:50      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γυμνάσιο Κορινού: "Νεφέλες" του Αριστοφάνη

Μια εξαιρετική θεατρική παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του ΓΕ.Λ. Κορινού, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 στο ανοιχτό αμφιθέατρο του Κορινού.

Συγκεκριμένα στα πλαίσια της Διεθνούς Νεανικής Συνάντησης Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού 2018, που οργανώνει κάθε χρόνο το Γραφείο Καινοτόμων Δράσεων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας με τίτλο: «Ολύμπια τα εν Δίω», οι μαθητές του Κορινού απόλαυσαν την παράσταση «Νεφέλες» του Αριστοφάνη. Την παράσταση ανέβασαν μαθητές – ηθοποιοί του 4ου ΓΕΛ Χανίων, υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτικών του σχολείου τους.

Εξαιρετικοί στις ερμηνείες τους κέρδισαν το μαθητικό κοινό, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους στο απαιτητικό θεατρικό είδος της αριστοφανικής κωμωδίας. 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στους συντελεστές της παράστασης –μαθητές και εκπαιδευτικούς- του 4ου ΓΕΛ Χανίων για την άψογη εκτέλεση του έργου, όσο και στα στελέχη του Γραφείου Καινοτόμων Δράσεων  της ΔΙΔΕ Πιερίας, την κα Μυράντα Παππά και την κα Θεοδώρα Τσαχουρίδου, καθώς και στην πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κορινού κα Φωτεινή Καρασερίδου, οι οποίες εξασφάλισαν τη δυνατότητα στους μαθητές και τις μαθήτριες του Κορινού να παρακολουθήσουν αυτή τη σημαντική πολιτιστική εκδήλωση.

Κορινός Θεατρικές παραστάσεις

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top