Πέμπτη 22 Αυγ 2019 12:57      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

H Ε. Παναγιωταρέα στην Κατερίνη

Στην Κατερίνη βρέθηκε χθες η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ Ελένη Παναγιωταρέα η οποία  συναντήθηκε στα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ  Πιερίας με στελέχη Νέας Δημοκρατίας , επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα κ.κ.Γεώργιο και συναντήθηκε  με φίλες και φίλους σε γνωστό στέκι της πόλης. 

Η κα Παναγιωταρέα 
 Σε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ η κα Παναγιωταρέα αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα της και στην τιμητική πρόσκληση που της έγινε από τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως ανέφερε, αποδέχθηκε την πρόταση με αίσθημα ευθύνης «Δεν μπορώ να παρατηρώ πλέον τα πράγματα από απόσταση και να τα κρίνω, αλλά νιώθω ότι έχω ένα προσωπικό καθήκον όπως όλοι οι πολίτες  να σκεφτούμε που πηγαίνει η χώρα μετά από τρία μνημόνια, που συνεχίζει να είναι σε καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας» ανέφερε η υποψήφια ευρωβουλευτής της Ν.Δ.Μια χώρα όπως τόνισε που συνεχίζει να έχει ένα υψηλό ποσοστό ανεργίας, που συνεχίζει να φορολογεί τους πιο παραγωγικούς τομείς της χώρας που συνεχίζει να μην έχει επενδύσεις. 

Σοβαρό και αξιόπιστο πρόγραμμα της Ν.Δ 
«Πιστεύω ότι θα έχω τη δυνατότητα και  θα μπορώ και στην Ευρωβουλή να διεκδικήσω τη δίκαιη και ισότιμη θέση της χώρας στην ευρωζώνη κάτι το οποίο θεωρώ ότι εκλείψει τα τελευταία χρόνια και να είμαι χρήσιμη και αποτελεσματική» τόνισε και πρόσθεσε πως οι  εκλογές αυτές έχουν ένα χαρακτήρα δημοψηφίσματος. «Θεωρώ ότι όλοι μας πρέπει να ενεργοποιηθούμε. Εμείς διεκδικούμε τη θετική ψήφο των πολιτών, γιατί έχουμε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για την υγεία, την παιδεία τις υποδομές, πρόγραμμα που δε έχει παρουσιάσει κανένα άλλο κόμμα στο παρελθόν, ένα σοβαρό και αξιόπιστο πρόγραμμα» σημείωσε η κα Παναγιωταρέα. Η Ν.Δ είναι το πιο φιλοευρωπαϊκό κόμμα , είναι το κόμμα που μας έβαλε στην ΕΟΚ είναι το κόμμα που το 1993 ψήφισε η συνθήκη του Μααστριχ και άνοιγε τον δρόμο  της ευρωζώνης και είναι το  κόμμα που πριν τέσσερα χρόνια με το πολιτικό κόστος που ανέλαβε κράτησε τη χώρα στην Ευρώπη όταν οι τυχοδιωκτισμοί του Αλέξη Τσίπρα  έδειχναν την έξοδο από το ευρώ. 

Το βιογραφικό της Ε. Παναγιωταρέα 
Η Ελένη Παναγιωταρέα είναι πολιτικός επιστήμων-οικονομολόγος με μεταπτυχιακό και διδακτορικό τίτλο από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Το ερευνητικό της έργο αφορά τη ζώνη του ευρώ και ειδικότερα την οικονομική διακυβέρνηση, τις χρηματοοικονομικές κρίσεις και κρίσεις χρέους, τη δημοκρατική νομιμοποίηση θεσμών, καθώς και ζητήματα πολιτικής οικονομίας. Μελέτες της έχουν παρουσιαστεί σε σημαντικούς συλλογικούς τόμους, όπως ‘Economic Crisis and Structural Reforms in Southern Europe’ (Routledge). Εργάστηκε επί χρόνια ως οικονομολόγος στο χρηματοοικονομικό τομέα, ενώ συμβουλεύει τακτικά ξένους θεσμικούς επενδυτές και διεθνείς εταιρείες διαχείρισης πολιτικού κινδύνου. Ερευνήτρια στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), έχει συμμετάσχει σε σειρά Ευρωπαϊκών προγραμμάτων. 

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top