Σάββατο 24 Αυγ 2019 21:37      

H Melania Trump φόρεσε Christian Louboutin γόβες και χρησιμοποίησε χρυσό φτυάρι για να φυτέψει ένα δέντρο!

Ξανά και ξανά, οι εμφανίσεις της Melania Trump μας κάνουν να αναρωτιόμαστε και η πιο πρόσφατη ενδυματολογική επιλογή της δεν αποτελεί εξαίρεση.

Τη Δευτέρα, η Πρώτη Κυρία της Αμερικής παρευρέθηκε σε μια τελετή φύτευσης δέντρων στο Λευκό Οίκο, φορώντας ένα ζευγάρι ροζ γόβες Christian Louboutin. Τις συνδύασε με ένα επίσης ροζ τοπ και μια floral φούστα, ως εμφάνιση κηπουρικής.

Και πραγματικά δεν μπορούμε να αποφασίσουμε ποιο κομμάτι του look της προκαλεί την μεγαλύτερη εντύπωση. Η Valentino φούστα που κοστίζει 4.000 ευρώ; Οι στιλέτο γόβες; Η μήπως το χρυσό φτυάρι που χρησιμοποίησε για να σκάψει;

Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που η Melania Trump προκαλεί αντιδράσεις για “ακατάλληλες” στυλιστικές επιλογές. Όταν επισκέφτηκε τα θύματα του τυφώνα Harvey στο Τέξας το 2017, φορούσε ένα ζευγάρι παρόμοιες γόβες σε μαύρο αυτή τη φορά σε μια καταστροφική ζώνη.

Και σε μια αδιαμφισβήτητα τρομακτική κίνηση, εμφανίστηκε με ένα στρατιωτικό παλτό Zara με τις λέξεις ” I REALLY DON’T CARE, DO U?”” για να επισκεφθεί ένα κέντρο κράτησης παιδιών που έχουν χωριστεί από τις οικογένειές τους.

πηγή

Trump Κουτσομπολιό

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top