Πέμπτη 22 Αυγ 2019 12:15      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

H Μπατάλα Τζουμέρκα Καλλιόπη Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Σάββα Χιονίδη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μόναχο Γερμανίας. Είμαι παντρεμένη με τον Παύλο Μπαταλα και έχω 2 παιδιά τη Μαγδαληνή-Παυλίνα φοιτήτρια σήμερα στο Βιοχημικό , και τον Δημήτρη μαθητή Γ΄Λυκείου.

Ως παιδαγωγός έμαθα να δίνομαι, να κατανοώ τις ανάγκες των άλλων, να ακούω τα προβλήματα τους και να τους συμπαραστέκομαι στην επίλυση τους, στην πρόοδο τους.

Από το 2006 ως δημοτική σύμβουλος, ως Αντιδήμαρχος, και ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κατάφερα να ανταποκριθώ όχι μόνο πιστεύω στις απαιτήσεις όσων με ψήφισαν αλλά και εκείνων των συνδημοτών που δεν με στήριξαν είτε δεν με γνώριζαν. Ήρεμη δύναμη, πραότητα, ενσυναίσθηση και δίκαιη .

Πολλές φορές ανέλαβα το τίμημα της αλήθειας και του δικαίου, αλλά δεν το μετανιώνω. Αντίθετα έμαθα να υπηρετώ τη λογική, και να διασφαλίζω την σιγουριά και την ασφάλεια. Χωρίς κραυγές και φανατισμούς, με εχεμύθεια, σοβαρότητα και επιχειρήματα.

Γι’ αυτό η υποψηφιότητά μου με επικεφαλής το Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη είναι επιλογή εμπιστοσύνης. Τα τελευταία χρόνια πετύχαμε πολλά και τώρα μπορούμε περισσότερα. 

Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο Σάββα Χιονίδη και ζητώ την ψήφο σας και την υποστήριξη σας για να συνεχίσω με την ίδια φιλοσοφία ζωής να μετέχω στο Δημοτικό Συμβούλιο επωφελώς για όλους σας.

Βημα...τίζοντας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top