Σάββατο 24 Αυγ 2019 21:49      

H Πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΛΑ.Ε Πιερίας

Στις 28 Γενάρη πραγματοποιήθηκε, μέσα σε ζεστό και συντροφικό κλίμα, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της ΛΑΕ Πιερίας. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη και φίλοι της παράταξης από όλον τον νομό. Επίσης, τίμησε με την παρουσία της η εκπρόσωπος Τύπου της Λαϊκής Ενότητας και μέλος της ΠΓ, Δέσποινα Σπανού. 

Στον σύντομο χαιρετισμό της η Δ. Σπανού ευχήθηκε καλή και αγωνιστική χρονιά με θετικές πολιτικές ανατροπές. "Η ΛΑΕ παραμένει όρθια, σε διαρκή πολιτική εγρήγορση απέναντι στην εγκληματική μνημονιακή πολιτική ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η πολιτική πρόταση της ΛΑΕ είναι η μόνη ρεαλιστική πρόταση που μπορεί να βγάλει την χώρα από το μνημονιακό αδιέξοδο και να δώσει ελπίδα" τόνισε στον χαιρετισμό της η κ. Σπανου. Επίσης κάλεσε τα μέλη και τους φίλους της ΛΑΕ να είναι σε ετοιμότητα διότι το 2018 θα είναι χρονιά πολιτικών εξελίξεων. 

Την πίτα έκοψαν από κοινού ο συντονιστής της ΝΕ ΛΑΕ Πιερίας Νίκος Παντελιάδης και ο π. βουλευτής Πιερίας Ζήσης Ζάννας. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με χορούς, τραγούδια και πολιτική συζήτηση.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΛΑ.Ε Πιερίας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top