Τετάρτη 8 Ιουλ 2020 11:35      

Χαράλαμπος Σεμετζίδης - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Κορινού με τους "Πολίτες σε δράση" και τον Σάββα Χιονίδη

Βιογραφικό
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Κορινό Πιερίας, από τον Δημήτριο Σεμετζίδη και την Ελισάβετ Καρυπίδου. Στην Κατερίνη τελείωσα τη Μέση Εκπαίδευση και το 1997 έφυγα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για σπουδές. Τελείωσα οικονομικές και Πολιτικές επιστήμες στο City University of New York και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Marketing και International Business στο Long Island University. 

Ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα στη Νέα Υόρκη εργαζόμενος στον Όμιλο της Ασφαλιστικής Εταιρίας MetLife όπου έφθασα στον βαθμό του Διευθυντή Καταστήματος με 38 συνεργάτες.

To 1998 προτίμησα να επιστρέψω στην Ελλάδα όπου και εργάστηκα σε Διοικητική θέση στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης και ταυτόχρονα δίδασκα στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια το 2002, ολοκλήρωσα ένα επιπλέον μεταπτυχιακό στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας στην Αθήνα. Το 2004 διορίστηκα μέσω ΑΣΕΠ στο Υπουργείο Οικονομικών ως ειδικός επιστήμονας στη Διεύθυνση οργάνωσης εφοριακών και τελωνιακών διαδικασιών. Από το 2013 μετακινήθηκα στην ΔΥΟ Κατερίνης και προσωρινά υπηρετώ με απόσπαση σε Διοικητική Θέση στο Κέντρο Υγείας Καρυών Αγίου Όρους.

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στον τόπο μου, για να διαθέσω όλες μου τις γνώσεις, τις επαφές και τις γνωριμίες μου στην κοινωνία του Κορινού Κατερίνης.

Η προσφορά στον τόπο είναι μέγιστη τιμή και υποχρέωση όλων των ευσυνείδητων πολιτών. Έτσι αποφάσισα να πλαισιώσω τον δημοτικό συνδυασμό του Σάββα Χιονίδη που έχει αποδείξει την αξία του για τον τόπο του και θ’ αφήσει σημαντικό έργο για εμάς και τα παιδιά μας. Ο Δήμος Κατερίνης έχει μπει σε πρωταγωνιστική τροχιά και αυτήν την πορεία δεν πρέπει να την χαρίσουμε σε κανέναν.

δημοτικές εκλογές

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top