Παρασκευή 22 Ιαν 2021 18:57      

Χαρδαλιάς: Απαγόρευση κυκλοφορίας από 21:00 έως 05:00 από την Παρασκευή 13/11 σε όλη τη χώρα

Αυστηροποίηση των μέτρων που αφορούν τις μετακινήσεις, την τηλεεργασία και την ατομική άσκηση από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή έκτακτη ενημέρωση για τις εξελίξεις από το μέτωπο της πανδημίας στη χώρα.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο κ. Χαδραλιάς, από την Παρασκευή 13/11 και εφεξής, για το διάστημα από τις 9 το βράδυ και έως τις 5 το πρωί περιορίζονται οι μετακινήσεις σε όλη τη χώρα στις απολύτως απαραίτητες. Ο κ. Χαρδαλιάς διευκρίνισε ότι κατά τις παραπάνω ώρες θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις μόνο για λόγους υγείας, για μετάβαση στην εργασία ή για βόλτα κατοικιδίου, ενώ πρόσθεσε ότι και σε αυτές τις περιπτώσεις θα απαιτείται και πάλι η αποστολή προηγουμένως του σχετικού SMS καθώς και η βεβαίωση εργοδότη.

Σε ό,τι αφορά την ατομική άθληση, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας διευκρίνισε ότι δεν αφορά τις προπονήσεις στα πλαίσια αθλητικών σωματείων, αλλά μόνο την προσωπική άσκηση, η οποία θα επιτρέπεται σε συνθέσεις έως 3 ατόμων, με αυστηρή επίσης σύσταση να γίνεται κοντά στην οικία των πολιτών.

Ο κ. Χαρδαλιάς επανέλαβε ότι απαγορεύεται το κυνήγι και το ψάρεμα.

Τέλος, όσον αφορά την τηλεεργασία, τόνισε ότι κάθε κάθε οργανισμός δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, θα λειτουργεί μόνο με το απαραίτητο προσωπικό.

Είμαστε σε ένα κομβικό σημείο που χρειάζεται να οπλιστούμε με υπομονή και επιμονή, ανέφερε χαρακτηστικά ο κ. Χαρδαλιάς, ολοκληρώνοντας την ανακοίνωση των αυστηρότερων μέτρων.

Capital.gr

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top