Σάββατο 11 Ιουλ 2020 16:19      

"Χαρί- Ζω τα μαλλιά μου": Το 5ο ΓΕΛ με τη βοήθεια του ΟΑΕΔ χάρισε ένα δώρο ζωής

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η δωρεά μαλλιών από μαθήτριες και μαθητές των σχολείων της πόλης μας στον ΟΑΕΔ την Παρασκευή 31 Μαρτίου από τις 09:00 ως τις 14:00.

Η δράση υλοποιήθηκε  στα πλαίσια των πολιτιστικών προγραμμάτων «Πεμπτουσία εν τύπω» και «Γίνε ευτυχής… γίνε εθελοντής!» του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης με υπεύθυνες καθηγήτριες τις Κωνσταντία Καρπούζα και Ιωάννα Πεσερίδου. Συγκινητική ήταν η προσέλευση των μαθητριών που προσέφεραν τα μαλλιά τους για τα παιδιά που πάσχουν από ανίατες ασθένειες.

Ευχαριστούμε πολύ τις μαθήτριες  από τα γυμνάσια: 1ο, 3ο, 5ο και Περίστασης με συνοδούς τις καθηγήτριες: Βάγια Βατζόλα, Ασπασία Κωσταβέλη, Αθηνά Τσάλα και Φωτεινή Αμβροσιάδου αντίστοιχα.

Ευχαριστούμε επίσης τις μαθήτριες από τα λύκεια της πόλης μας: 1ο και 3ο   με συνοδούς τους καθηγητές: Σοφία Χατζηιωαννίδου και Γιώργο Παναγιώτου αντίστοιχα.

Ευχαριστούμε, βέβαια και άλλους μαθητές και μαθήτριες που προσέφεραν κοτσίδες που είχαν ήδη κρατημένες.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ανταπόκριση ανθρώπων και από την  πόλη μας αλλά και από άλλες πόλεις, όπως το Αγρίνιο και την Αθήνα που με μεγάλη χαρά μας έστειλαν τις κοτσίδες τους.

Συνολικά συγκεντρώσαμε περισσότερες από 53 κοτσίδες δημιουργώντας για πρώτη φορά μια τράπεζα μαλλιών η οποία με τη συμβολή όλων σας μπορεί να μεγαλώσει προσφέροντας χαρά σε όσους έχουν ανάγκη.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή του ΟΑΕΔ κ. Αναστάσιο Αλεξιάδη, τους Υποδιευθυντές κ. Παναγιώτη Μαρινόπουλο και Αθανάσιο Καραβέργο, και το τμήμα κομμωτικής με υπεύθυνη την κ. Λεμονιά Αργυροπούλου, την κ. Κατερίνα Καλφούτζου αλλά και όλους τους σπουδαστές.

Η δράση μας, βέβαια, δεν θα μπορούσε να γίνει πράξη χωρίς τη συμβολή της κ. Μυράντας Παπά, Υπεύθυνης Καινοτόμων Δράσεων της Β/θμιας Εκπ/σης και φυσικά χωρίς τη συνεχή αρωγή του Διευθυντή μας κ. Αλέξανδρου Παπαργυρίου.

ΟΑΕΔ Χαρί- Ζω τα μαλλιά μου 5ο ΓΕΛ

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top