Πέμπτη 25 Φεβ 2021 9:46      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χριστούγεννα στον Κορινό με τρεις εκδηλώσεις από τις 23 Δεκεμβρίου

Ο Κορινός φέτος θα στολιστεί και θα δεχτεί τον Άγιο Βασίλη και τους βοηθούς του στα ξύλινα σπιτάκια στο κέντρο του χωριού.

Θα πραγματοποιηθούν τρείς εκδηλώσεις.

Στις 23 Δεκεμβριου ο  «Άγιος Βασίλης έρχεται».

Το τρενάκι θα φέρει των Αι Βασίλη να μοιράσει τα δώρα του στα παιδιά και να κάνουν βόλτα με αυτό μέσα στο χωριό. Το ατελιέ και το εργαστήρι των ξωτικών θα λειτουργούν δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να παίξουν.

Στις 30 Δεκεμβρίου  «Όλοι μαζί μια αγκαλιά».

Συναυλία από ντόπιους καλλιτέχνες. Ο Ποντιακός Σύλλογος, ο Μορφωτικός Σύλλογος Νέων, ο Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών και ο Σύλλογος Κουμπαγιωτών θα κερνά ψητά και κρασί που θα επιλέξει τη μέρα αυτή να επισκεφτεί το κέντρο του Κορινού.

Το εργαστήρι των ξωτικών θα δεχτεί τους μικρούς φίλους του Αϊ Βασίλη για να φτιάξουν χριστουγεννιάτικες δημιουργίες. Στο ατελιέ των ξωτικών θα μπορούν μικροί και μεγάλοι να κάνουν face painting. Στο σπιτάκι του Αϊ Βασίλη θα μπορούν τα παιδάκια να γράψουν το γράμμα τους για να το πάρει όταν έρθει να μας επισκεφτεί την προπαραμονή της πρωτοχρονιάς. Στο δέντρο των ευχών θα μπορούν τα παιδιά να γράψουν τις ευχές τους που θα ταξιδέψουν στη γιορτή των Θεοφανείων στον ουρανό.

Στις 6 Ιανουαρίου  «Οι καλικάντζαροι φεύγουν».

Στην πλατεία του χωριού δύο εμψυχώτριες θα παίξουν και θα δημιουργήσουν με τα παιδιά. Όλοι λοιπόν γίνονται καλικάντζαροι που κάνουν ζαβολιές, αλλά όταν έρθει η ώρα τα χρώματα θα αλλάξουν τα πάντα γύρω μας. Η πρώτη μέρα των χρωμάτων θα γίνει πραγματικότητα για μικρούς και μεγάλους όπου με χρωματιστές σκόνες θα χρωματίσουμε την πλατεία!

Κορινός Χριστούγεννα εκδηλώσεις Άγιος Βασίλης

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top