Παρασκευή 23 Οκτ 2020 4:50      

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Μακρύγιαλο

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015, η φωταγώγηση του παραδοσιακού καραβιού στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Κεντρική Πλατεία του Μακρυγιάλου.

Υπό τους ήχους των βιολών από το συγκρότημα “trio violins”, με τις μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις από τον σύλλογο ΝΕΑ ΠΟΛΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και με παραδοσιακούς χορούς από τον Ποντιακό Σύλλογο Μακρυγιάλου, η Κεντρική Πλατεία απέκτησε χριστουγεννιάτικο χρώμα.

Η πλατεία πλημμύρισε με παιδικές φωνές, καθώς από νωρίς το απόγευμα πλήθος παιδιών έσπευσαν στο σπιτάκι του Άη –Βασίλη για να κάνουν βόλτα με το τρενάκι, face painting και για πολλά δώρα-έκπληξη.

Με γνώμονα την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό ο Ποντιακός Σύλλογος Ο ΠΟΝΤΟΣ και το φιλόπτωχο ταμείο του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου προσέφεραν εδέσματα στον κόσμο που παραβρέθηκε, ενώ καταλυτική ήταν η συμβολή της προέδρου της Τ.Κ. Μακρυγιάλου Μαρίας Αβραμίδου, που χάρη στις άοκνες προσπάθειές της κατάφερε να μεταδώσει γιορτινή διάθεση σε όλους τους κατοίκους.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Ευάγγελος Λαγδάρης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Τοπικών Κοινοτήτων, Τοπικοί Φορείς και σύλλογοι της Δ.Ε. Μακρυγιάλου.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
 

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Μακρύγιαλος Φωταγώγηση παραδοσιακού καραβιού Κεντρική Πλατεία trio violins Σύλλογος ΝΕΑ ΠΟΛΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Ποντιακός Σύλλογος Μακρυγιάλου Ποντιακός Σύλλογος Ο ΠΟΝΤΟΣ Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Ευάγγελος Λαγδάρης
Scroll to Top