Πέμπτη 9 Ιουλ 2020 17:25      

Χρυσό βραβείο για την Olympia Electronics A.E.

 Για 6η συνεχή χρονιά, η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την Ethos Awards και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργάνωσαν με εξαιρετική επιτυχία τα εξαγωγικά βραβεία Greek Exports Awards, την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso (Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη). Η εκδήλωση ξεκίνησε  στις 18:45 με το Καλωσόρισμα -  Παρουσίαση, τους Χαιρετισμούς, την Κεντρική Ομιλία του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών, κ. Κατρούγκαλου και κατέληξε με τις απονομές των βραβείων και την παράθεση δείπνου.

     Η ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E. σημείωσε διπλή επιτυχία αφού  βραβεύτηκε με το χρυσό βραβείο στην κορυφαία κατηγορία του θεσμού "Top Industrial Export Company” και με το αργυρό βραβείο στην κατηγορία “Top Manufacturing Export Company”. Αυτά τα δύο βραβεία αποτελούν την επιβράβευση της εταιρίας για τον έντονο και διαρκεί εξαγωγικό της προσανατολισμό. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εξάγει τα προϊόντα της εδώ και 38 χρόνια σε περισσότερες από 72 χώρες του εξωτερικού, με κυριότερες αγορές τις χώρες της Σκανδιναβίας και της Μέσης Ανατολής, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει διεισδύσει δυναμικά στον χώρο της ναυτιλίας και στην μεγάλη αγορά της Πολωνίας.

     Τα βραβεία παρέλαβε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Δημήτριος Λακασάς,  ο οποίος δήλωσε την σημαντικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων που διαθέτουν ισχυρό όραμα και επιχειρηματικές πρακτικές,  ξεπερνώντας τα σύνορα της Ελλάδας. Επίσης ο κ. Λακασάς τόνισε την σπουδαιότητα την εφαρμογής του οικονομικού μοντέλου «Παράγω και Εξάγω» και συνεχάρη τους οργανωτές του θεσμού των Greek Exports Awards 2017, ο οποίος αναδεικνύει τα «φωτεινά» παραδείγματα του επιχειρείν,  μέσα από μία αξιοκρατική διαδικασία. 

 

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».

 

 

 

Βραβείο Greek Exports Awards 2017 OLYMPIA ELECTRONICS A.E. Χρυσό βραβείο

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top