Σάββατο 24 Αυγ 2019 12:37      

Η ανάρτηση του πρώην Βουλευτή Αντώνη Καρπούζα στο Facebook για την υποψηφιότητα του υιού του Ηρακλή

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση δέχθηκα την υποψηφιότητα του γιου μου Ηρακλή για το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θανάση Λιακόπουλο.

Θεωρώ υποχρέωση και καθήκον κάθε πολίτη να συμμετέχει στα κοινά προσφέροντας τις γνώσεις και τις ικανότητές του προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Η συμμετοχή του στις επικείμενες εκλογές είναι αποτέλεσμα προβληματισμού, ενδιαφέροντος και αγάπης για τον τόπο μας.

Μετά από την ανώτατη επαγγελματική εκπαίδευση , τη θητεία του στις Καταδρομές, την άσκηση επαγγέλματος, τη δημιουργία οικογένειας και την απόκτηση εμπειρίας και γνώσεων , ακολουθεί το δρόμο πού και εγώ πιστεύω, για την υποχρέωση πού πρέπει να έχει κάθε ικανός και υπεύθυνος πολίτης. Την υποχρέωση της προσφοράς. Αυτό με ικανοποιεί ιδιαίτερα.

Πιστεύω στις ικανότητές του και ότι είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις και ευθύνες του αξιώματος που διεκδικεί. Τον συγχαίρω για την επιλογή του . Ευχαριστώ τον Κώστα Κουκοδήμο και τον Γιώργο Νταντάμη που τίμησαν τον Ηρακλή και εμένα με την πρότασή τους να τον συμπεριλάβουν στο ψηφοδέλτιό τους .

Εύχομαι σε όλους τούς υποψηφίους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους καλή δύναμη και επιτυχία .

Η Κατερίνη μας πρέπει να μας ενώνει

Θανάσης Λιακόπουλος Αντώνη Καρπούζα

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top