Πέμπτη 22 Αυγ 2019 11:55      

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στην Κατερίνη: « Μόνο για την συμφωνία των Πρεσπών ο κ.Τσιπρας θα καταδικαστεί»

ΑΝΝΑ ΜΙΣΕΛ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: « Μόνο για την συμφωνία των Πρεσπών ο κ.Τσιπρας θα καταδικαστεί»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
«Το διακύβευμα των ευρωεκλογών για μένα είναι το ίδιο, είτε ψηφίζοντας για την σφαιρική πολιτική σκηνή είτε για την Ευρώπη. Όμως το διακύβευμα είναι το ίδιο, η καταδίκη του λαϊκισμού. Καταψηφίζοντας τον κ. Τσίπρα και ψηφίζοντας την Νέα Δημοκρατία, καταδικάζουμε τον λαϊκισμό, τόσο μέσα στην Ελλάδα όσο και μέσα στην Ευρώπη» ανέφερε η υποψήφια ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου σε δηλώσεις της χθες πριν από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Πιερίας. 

Η κα Ασημακοπούλου τόνισε χαρακτηριστικά ότι «οι Έλληνες είναι μέχρι εδώ» σε όλη την Ελλάδα μα  κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα μετά και την κατάπτυστη όπως την χαρακτήρισε συμφωνία των Πρεσπών. « Αφήνω την οικονομία, αφήνω την απαξίωση, το επίπεδο πολιτικού ήθους, ύφους, που κυριαρχεί αυτή την στιγμή στην πολιτική ζωή αυτού του τόπου και την λάσπη που εκτοξεύουν. Τα αφήνω όλα αυτά στην άκρη, μόνο για την συμφωνία των Πρεσπών, θα καταδικαστεί. Αν δεν το ξέρει, θα το μάθει την Κυριακή των εκλογών» είπε χαρακτηριστικά. 

Μεγάλη διαφορά γρήγορες εξελίξεις 
Επεσήμανε πως όσο πιο μεγάλη είναι η διαφορά τόσο πιο σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. Ο κίνδυνος στην Ευρώπη όπως σημείωσε είναι από φωνές λαϊκισμού που δεν είναι πάντα ακροδεξιές φωνές και στην Ελλάδα το πληρώσαμε όπως είπε πολύ ακριβά αυτό το τίμημα. 

Η υποψήφια ευρωβουλευτής ανέφερε ότι οι πολίτες καταλαβαίνουν ότι πολλές αποφάσεις λαμβάνονται στην Ευρώπη και επηρεάζουν την καθημερινότητα μας εδώ. Είμαστε σε έναν διαφορετικό κόσμο πλέον, η νέα γενιά θεωρεί ότι όλα είναι ένα, ένας είναι ο κόσμος, μια είναι η Ελλάδα ,η Ευρώπη, σημείωσε και πρόσθεσε πως 9,2 δις ευρώ θα είναι τα νέα πακέτα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ευρώπης.  

Νέα Δημοκρατία εκδηλώσεις

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top