Πέμπτη 3 Δεκ 2020 22:09      

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας σε σωστικές παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας σε σωστικές παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής

Στις παρεμβάσεις, που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής, μετέβη, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, που  καθημερινά ενημερώνεται για την πορεία των έργων και επιβλέπει τις  εργασίες της  Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Οι τεχνικές σωστικές παρεμβάσεις, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και αφορούν μεταξύ άλλων, εργασίες καθαρισμού του στραγγιστικού δικτύου στην πεδιάδα της Κατερίνης του ομώνυμου κεντρικού δήμου στην παραλιακή ζώνη Κορινού-Παραλίας -Ολυμπιακής Ακτής και της Τάφρου 24 έξω από τον Οικισμό της Κατερινόσκαλας μέχρι τη θάλασσα, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή απορροή των υδάτων.

«Έχουμε δεσμευτεί να είμαστε παρόντες στην καθημερινότητα των πολιτών, να υλοποιούμε σημαντικά έργα υποδομών και παρεμβάσεις, που διασφαλίζουν την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους και να δουλεύουμε για το καλύτερο του τόπου», επεσήμανε, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου.

Σοφία Μαυρίδου Αντιπεριφέρεια Πιερίας Έργα

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top