Κυριακή 16 Ιουν 2019 17:49      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η απάντηση των Ελεύθερων Μακεδόνων στον βουλευτή του σύριζα Αστέριο Καστόρη

Μας χαρακτηρίσατε "εγκληματική οργάνωση" αλλά θα έπρεπε να γνωρίζετε πως τέτοια είναι μια ομάδα ανθρώπων που αποκομίζει χρηματικό όφελος από παράνομες δραστηριότητες.

Κύριε Καστόρη οι μόνοι που απεκόμισαν όφελος από τέτοιου είδους δραστηριότητες (παράταση θητείας της κυβέρνησης και των παχυλών μισθών σας) είσαι εσύ και οι άλλοι 152 που ψηφίσατε την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και οι περισσότεροι κρατικοδίαιτοι τεμπελχανάδες που βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα του επιμελητηρίου.

Όσο και να μη θεωρεί προδοσία την ψήφιση της συμφωνίας η Ν.Δ και ο Μητσοτάκης (γιατί εκεί ποντάρεις), υπάρχουν πάρα πολλοί Έλληνες που τη θεωρούν και σκοπεύουν να σας οδηγήσουν στη δικαιοσύνη για να το αποδείξουν. Ελπίζω να ξέρεις πως το να παραχωρείς εθνική κυριαρχία με τις ενέργειες σου και την ψήφο σου συνιστά εθνική μειοδοσία-εσχάτη προδοσιά, αδίκηματα που είναι διαρκή και δε παραγράφονται όσα κοινοβούλια κι αν αλλάξουν...

Οι "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" Κατερίνης δεν καθοδηγούνται από κανέναν πρώην υποψήφιο βουλευτή κανενός κόμματος και δε ποδηγετούνται.

Θα μας βρίσκετε μπροστά σας πάντα και θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα.

##ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ##

Ελεύθεροι Μακεδόνες Αστέριος Καστόρης

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top