Παρασκευή 3 Απρ 2020 22:54      

Η Ατζέντα του τριημέρου

Παρασκευή  9 Δεκεμβρίου

 • Με την ευκαιρία του εορτασμού απ’ τον ΟΗΕ της 9ης Δεκεμβρίου ως παγκόσμιας ημέρας Μνήμης των θυμάτων των Γενοκτονιών, η Ένωση Ποντίων Πιερίας πραγματοποιεί εκδήλωση, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 20.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου (Μητρ. Τραπεζούντας Χρύσανθου 13, πίσω από το Πάρκο).
  Στην εκδήλωση, που έχει ως θέμα  «Πέντε κινήσεις για μια σιωπή», θα αναδειχθούν η συμβολή  όλων αυτών που αγωνίστηκαν για την αναγνώριση των Γενοκτονιών, που έχουν διαπραχθεί, και για την αποτροπή παρόμοιων εγκλημάτων στο μέλλον.
  Το θέμα θα αναπτύξει ο Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού Νίκος Λυγερός .

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου

 • Ημερίδα με θέμα: "Οι Σεισμοί, ως καθημερινό φαινόμενο στη ζωή μας και η αντιμετώπισή τους" θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, με ομιλητές από τον ΟΑΣΠ, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τους θεσμικούς φορείς Πολιτικής Προστασίας με σκοπό την ενημέρωση του τοπικού πληθυσμού
 • Ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού σε συνεργασία με τη Φιλαρμονική Αιγινίου το Σάββατο στο πάρκο του Αγίου Αθανασίου Αιγινίου και ώρα 18;30, θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη εκδήλωση της Δ.Ε. Αιγινίου «Τα σύμπαντα γιορτάζουν». Το άναμμα του δέντρου των ευχών θα σημάνει και την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην « Αυλή του Αη Βασίλη» που θα διαρκέσουν από τις 10 Δεκεμβρίου έως και τις 23 Δεκεμβρίου με τη συνεργασία όλων των φορέων, των συλλόγων και των Εθελοντών της Δ.Ε. Αιγινίου
   
 • Ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου Κατερίνης, ο Δήμος Αμμοχώστου, το Γενικό Προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με την Εφορεία Φωτογραφίας «ΙΡΙΔΑ» της Εστίας Πιερίδων Μουσών, διοργανώνουν  Έκθεση Φωτογραφίας, για την Κατεχόμενη πόλη της Αμμοχώστου  και ώρα 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης.
   
 • Με την εκδήλωση «Άνθρωποι του τόπου μας για τον τόπο μας»: Βραδιά τιμής στους: Παπαδόπουλο Σολομών, Δήμαρχο Κατερίνης 1954 -1959, Γιάννη Αδαμίδη, 30 χρόνια Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης και στους μακροβιότερους Προέδρους του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, το στο συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης  και ώρα 19.00 κλείνει η αυλαία των εκδηλώσεων «Αικατερίνεια  2016».Σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό, συνεντεύξεις, πληροφορίες που συνθέτουν πτυχές της ίδιας της πρόσφατης ιστορίας της Κατερίνης, θα βρεθούν στο επίκεντρο της εκδήλωσης, την οποία πλαισιώνει το  Μουσικό Σχολείο Κατερίνης.
   
 • «8 γυναίκες κατηγορούνται» μια αστυνομική κωμωδία του  Ρομπέρ Τομά  θα παρουσιάζεται κάθε Σάββατο στις 21:00’ και Κυριακή στις 20:00’ στο θέατρο Πήγασος. Η ατμόσφαιρα μυστηρίου και τα κρυμμένα μυστικά που αποκαλύπτονται ένα – ένα  κρατούν τους θεατές σε διαρκή ένταση και προσφέρουν άφθονο γέλιο.
  Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό:  8 €  /  Εκπτωτικό: 5 €  (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ, πολυτέκνων)
  Κρατήσεις θέσεων: Τηλέφωνο 23510.74371
  Θέατρο ΠΗΓΑΣΟΣ: Αγ. Αικατερίνης 16

     

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου

 • Στις 20.00 στο θέατρο Πήγασος η αστυνομική κωμωδία του  Ρομπέρ Τομά «8 γυναίκες κατηγορούνται».
  Τιμές  Εισιτηρίων : Κανονικό:  8 €  /  Εκπτωτικό: 5 €  (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ, πολυτέκνων)
  Κρατήσεις θέσεων: Τηλέφωνο 23510.74371
  Θέατρο ΠΗΓΑΣΟΣ: Αγ. Αικατερίνης 16
Ατζέντα του τριημέρου εκδηλώσεις Ημερίδες Συναυλίες

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top