Παρασκευή 4 Δεκ 2020 5:00      

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας συμμετέχει στην Εμποροβιοτεχνική Έκθεση

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας συμμετέχει στην Εμποροβιοτεχνική Έκθεση  Πιερίας - Κεντρικής Μακεδονίας, που διοργανώνεται από 29-9-2017 έως και 04-10-2017, στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης (οικισμός Ανδρομάχης), με τη λειτουργία πληροφοριακού κέντρου, όπου θα πραγματοποιηθεί δράση για την οδική ασφάλεια.

Τη δράση αυτή αναλαμβάνει το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα οδικής ασφάλειας και σωστής οδηγικής συμπεριφοράς, καθώς και στο έργο που επιτελείται από τους αστυνομικούς και το ρόλο τους στον τομέα αυτό. 

Το ενημερωτικό περίπτερο θα λειτουργεί στο πλαίσιο της παραπάνω έκθεσης, τις ώρες από 14.00 έως 20.00, κατά τη διάρκεια της οποίας, πολίτες και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία, να ξεναγηθούν από εξειδικευμένο αστυνομικό προσωπικό και να ενημερωθούν μέσω οπτικοακουστικού υλικού, σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, καθώς και στην εξοικείωση των μέσων και του τεχνολογικού εξοπλισμού που διαθέτουν οι αστυνομικοί, για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Παράλληλα θα διανέμεται ειδικό έντυπο ενημερωτικό υλικό, που αφορά σε  κανόνες τροχαίας ασφάλειας και οδηγίες ορθής συμπεριφοράς κατά την οδήγηση.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας καλεί όλους τους πολίτες να επισκεφτούν το πληροφοριακό περίπτερο της Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης.

 

Αστυνομία Δράσεις Οδική ασφάλεια 8η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top