Κυριακή 19 Μάιος 2019 11:26      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η δυναμική Ελένη Χριστοφορίδου υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:

Μία γυναίκα με όραμα και μεγάλη διάθεση προσφοράς, η Ελένη Χριστοφορίδου, θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου. Ένας δυναμικός άνθρωπος, με πολλά χρόνια αθόρυβης δουλειάς και προσφοράς στον συνάνθρωπο, θα δώσει το παρών στις εκλογές του Μαΐου μετά από πολλή ανάλυση και ώριμη σκέψη: «Έψαξα για μήνες το θέμα των δημοτικών εκλογών, μιας και είχα την τιμή να δεχτώ πολλές προτάσεις από υποψηφίους Δημάρχους. Με κέρδισε η προσέγγιση του Θανάση Λιακόπουλου, μιας και είναι ξεκάθαρο ότι ξέρει τα θέματα πολύ καλά, έχει τις λύσεις, έχει συγκροτήσει μία πολύ ισχυρή ομάδα ανθρώπων γύρω του, αλλά πάνω από όλα είναι ένας άνθρωπος που κοιτά την ουσία, το αποτέλεσμα που θα αλλάξει τη ζωή των δημοτών. Οι αρχές και οι αξίες μου ταιριάζουν με αυτές του Θανάση και είναι τιμή μου να είμαι υποψήφια μαζί με αυτόν και τους δεκάδες άξιους συνυποψήφιούς μου. Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του».

«Αγαπώ τον Δήμο μου / Σέβομαι τους συνανθρώπους μου

Να πάμε από το Εγώ στο Εμείς για να υλοποιήσουμε τα έργα που θα αλλάξουν τη ζωή μας»

Η Ελένη Χριστοφορίδου προτάσσει την πολυσυλλεκτικότητα του συνδυασμού του Θανάση Λιακόπουλου και την έμφασή του στο να πάμε σε ένα άλλο μοντέλο διοίκησης, από το Εγώ στο Εμείς: «Αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος επειδή σέβομαι και αγαπώ τους συνανθρώπους μου, αγαπώ τον τόπο που όχι απλώς διαμένω αλλά νιώθω και κομμάτι της ζωής μου. Σέβομαι τους συνανθρώπους μου, θέλω να προσφέρω ακόμη περισσότερα στην κοινωνία και μπορώ να κάνω τη διαφορά με ουσία και πολλή δουλειά

Μου άρεσε ότι ο συνδυασμός μας είναι ο μόνος που έχει πρόγραμμα με σοβαρές λύσεις για τα προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο, αλλά και ότι είναι πολυσυλλεκτικός. Όλοι ξέρουμε την κομματική επιλογή του Θανάση, αλλά ταυτόχρονα στον συνδυασμό κανείς δεν ενδιαφέρεται για αυτό, μου αρέσει η αποστασιοποίηση από κομματικές κατευθύνσεις, εμείς πάμε στις εκλογές για να αλλάξουμε τον Δήμο!

Ο Δήμος μας, ο Δήμος Κατερίνης, έχει μεγάλες δυνατότητες, χρόνια τις συζητάμε χωρίς να μετουσιώνονται σε έργα που θα αλλάξουν τη ζωή μας. Πιστεύω ότι αυτά τα έργα θα υλοποιηθούν μόνο αν πάμε από το Εγώ στο Εμείς και χαίρομαι γιατί ο Θανάσης και όλη μας η ομάδα κινείται σε αυτή την κατεύθυνση!

Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!»

Θανάσης Λιακόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης

thanasis.liakopoulos@yahoo.com

Θανάσης Λιακόπουλος δημοτικές εκλογές

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top