Παρασκευή 26 Φεβ 2021 20:45      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ιερά Μητρόπολη συμμετέχει μαζικά στο Εθνικό Συλλαλητήριο

Το πρωί της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε  στην  αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Κατερίνης  σύσκεψη των Προϊσταμένων των Ιερών Ναών  της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, υπό την προεδρία του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη Βαρνάβα Λεοντιάδη, με αποκλειστικό αντικείμενο το συντονισμό της  συμμετοχής των Πιεριέων στο μεγάλο εθνικό συλλαλητήριο της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου, στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.

          Μετά τη μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης με τη ναύλωση  εβδομήντα περίπου λεωφορείων από την Ιερά Μητρόπολη, ο Πρωτοσύγκελλος ενημέρωσε τους υπεύθυνους κληρικούς για τη μετακίνηση των ενδιαφερομένων  στο συλλαλητήριο της Αθήνας και τη δωρεάν δρομολόγηση λεωφορείων.

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, κατόπιν πρωτοβουλίας και οργανωμένων ενεργειών του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη κ. Γεωργίου, θα διαθέσει για ακόμη μια φορά δωρεάν λεωφορεία για τη ειρηνική συμμετοχή στο συλλαλητήριο για την «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Μέχρι στιγμής έχουν ναυλωθεί τριάντα λεωφορεία με αυξητική τάση 

Το κάλεσμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεώργιου προς τους χριστιανούς της ηρωικής και μαρτυρικής γης της Πιερίας αγκάλιασε το σύνολο της τοπικής κοινωνίας, φορείς, πολιτιστικοί σύλλογοι, σωματεία, ομοσπονδίες και ενώσεις.

Ιερά Μητρόπολη Κίτρους Συλλαλητήριο Μακεδονικό Ζήτημα Αθήνα

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top