Τετάρτη 23 Ιαν 2019 17:36      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ιερά Μονή Βατοπεδίου ενισχύει τη φιλανθρωπική διακονία

Για μία ακόμη φορά η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου Αγίου Όρους στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στο πολυσχιδές κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Ενίσχυση στα συσσίτια 
Αυτή τη φορά απέστειλε μεγάλη ποσότητα λαδιού, η οποία  θα διατεθεί στα Καθημερινά Συσσίτια «Άρτος ο Επιούσιος». Η κοινωνική αυτή δομή της  Ιεράς Μητροπόλεως που λειτουργεί  με τη καθοδήγηση και το συντονισμό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου καλύπτει καθημερινά  τις ανάγκες εκατοντάδων απόρων και ανήμπορων να αυτοεξυπηρετηθούν κατοίκων της Κατερίνης.Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος ευχαριστεί θερμά τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Γέροντα Εφραίμ και τη Μοναστική Αδελφότητα για τη διαρκή του συνδρομή και ουσιαστική στήριξη στο ανθρωπιστικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως. 

Πρωτοβουλίες για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας 
Οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου αυξάνουν τον δυναμισμό των δραστηριοτήτων της Ιεράς Μητρόπολης, ευκολύνουν ασφαλώς τις υπέρ των εμπεριστάτων φροντίδες της τοπικής Εκκλησίας και ενθαρρύνουν τη συνέχιση των φιλάνθρωπων προσπαθειών για την ανακούφιση εκείνων, που δοκιμάζονται και πραγματικά έχουν ανάγκη της βοηθείας και συμπαράστασης των κοινωνικών δομών της Ιεράς Μητρόπολης.
 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ 
ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ & ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ

Τ 23510 45081     F 23510 64601     E  imkitrouspress@gmail.com

Τ  23510 45081     F 23510 78044     E  imkitrouspress@gmail.com

Ιερά Μητρόπολη Ιερά Μονή Βατοπεδίου Αγίου Όρους

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top