Παρασκευή 19 Απρ 2019 8:14      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η καρδιά της κυνοφιλίας χτύπησε για τρίτη φορά

Η καρδιά της κυνοφιλίας χτύπησε για τρίτη φορά στην Κατερίνη το διήμερο 30 Σεπτεμβρίου  και  1 Οκτωβρίου . Ο Κυνοφιλικός Όμιλος Πιερίας διοργάνωσε  δυο Εθνικές (CAC) για όλες τις φυλές και δυο επιπλέον εκθέσεις μορφολογίας .
Το διήμερο αυτό στο  Κεντρικό Πάρκο Κατερίνης παρουσιάστηκαν  περίπου 45 φυλές και διαγωνίστηκαν  για τους τίτλους CAC, τα καλύτερα φυλών, ομάδων, κατηγοριών, χειριστών, ζευγαριών, εκτροφείων και απογόνων.  Εκτός από τους τελικούς κάθε ημέρας όπου κάποιος διαγωνιζόμενος κέρδιζε  το Best in Show, o Κυνοφιλικός Όμιλος Πιερίας διοργάνωσε  ένα επιπλέον διαγωνισμό μετά το πέρας των τελικών της Κυριακής όπου έδωσε  το Κύπελλο Ολύμπου για τους φιναλίστ και των δυο ημερών της έκθεσης.
Συνδιοργανωτής στην 5η και 6η έκθεση του Κυνοφιλικού Ομίλου Πιερίας ήταν ο  Δήμος Κατερίνης που για άλλη μια φορά στηρίζει την κυνοφιλία.
Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις έγιναν ν υπό την αιγίδα του ΚΟΕ και της FCI. Οι συμμετέχοντες εκτροφείς είχαν  σαν στόχο μέσα από εκεί την εξέλιξη κάθε φυλής, τόσο από πλευράς μορφολογίας όσο και από πλευράς χαρακτήρα. Η μορφολογία και ο χαρακτήρας «κρίθηκε » από ειδικευμένους κριτές, γνώστες κάθε φυλής που ασχολούνται χρόνια με αυτή.
Στην εκδήλωση του διημέρου φιλοξενήθηκαν  8 ξένοι κριτές, οι κύριοι 

Κυνοφιλία Κυνοφιλικός Όμιλος Πιερίας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top