Πέμπτη 22 Αυγ 2019 12:43      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η νέα αγροτική περιμετρική οδός Ράχης

Σε  ένα πλέγμα παρεμβάσεων ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας στο σύνολο του δήμου, που θέτουν ως προτεραιότητα την τόνωση της αγροτικής οικονομίας και την στήριξη του αγροτικού εισοδήματος εντάσσεται  το έργο: «Βελτίωση – ασφαλτόστρωση αγροτικής περιμετρικής οδού στην τοποθεσία Αγίου Κων/νου – Φούντα Κλήμα - Αγίου Κων/νου στον οικισμό Ράχης, της Δημοτικής Κοινότητας Λόφου».

Οι εργασίες, ολοκληρώθηκαν και επικεντρώθηκαν - μεταξύ άλλων - σε παρεμβάσεις διαπλάτυνσης του εν λόγω δρόμου, οδοστρωσίας (υπόβαση, βάση), ενώ ακολούθησε η ασφαλτόστρωση του δρόμου, συνολικού μήκους  3.707 μ., καθώς και η υλοποίηση των προβλεπόμενων τεχνικών.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης 

Στηρίζουμε ενεργά το αγροτικό εισόδημα και διαμορφώνουμε τους όρους και τις συνθήκες προσαρμογής του αγροτικού παραγωγικού μοντέλου της περιοχής μας στη νέα ανταγωνιστική εποχή» σημειώνει με αφορμή την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.

«Το έργο εξασφαλίζει την άνετη κυκλοφορία των γεωργικών οχημάτων μέσα στις καλλιεργούμενες δενδροκομικές (κερασώνες) εκτάσεις και, κατά συνέπεια, την έγκαιρη - ασφαλή μεταφορά ενός ευπαθούς προϊόντος, όπως είναι το κεράσι στους χώρους συσκευασίας, ψύξης και διανομής του» τονίζει σε δήλωσή του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Ντούρος.

Όπως είναι γνωστό, τη χρηματοδότηση του έργου, προϋπολογισμού 615.000 ευρώ με Φ.Π.Α., ο Δήμος Κατερίνης εξασφάλισε από το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020».

 

περιμετρική οδός Αγροτικά Ράχη τοπική οικονομία Δημήτρης Ντούρος

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top