Τετάρτη 23 Ιαν 2019 15:32      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. Χορηγός στο Συνέδριο EU ARAB WORLD SUMMIT 2017»

Την Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το συνέδριο EU ARAB WORLD SUMMIT στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο οποίο η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ήταν χορηγός.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εξάγει τα προϊόντα της σε 72 χώρες του εξωτερικού,  έχοντας ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό εξαγωγών στις χώρες της Μέσης Ανατολής και στις χώρες του κόλπου, οπότε δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτήν την Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής Ε.Ε. – Αραβίας. Το Συνέδριο  πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης και των αραβικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

      Η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο Αραβικός κόσμος έχουν μοιραστεί όλα αυτά τα χρόνια μια κοινή μοίρα γεωγραφικής εγγύτητας, οικονομικής και πολιτικής συνεργασίας σε πολλά μέτωπα. Οι δύο μεγάλοι κόσμοι έχουν μακρά ιστορία αλληλοεφοδιασμού και ανθρώπινων και πολιτιστικών ανταλλαγών που είχαν διαμορφώσει την κληρονομιά τους, την κοινή ιστορία και τις αξίες τους.

Ωστόσο, μία σειρά συγκρούσεων και προβλημάτων εμπόδισε τις δύο πλευρές να δημιουργήσουν στρατηγικές εταιρικές σχέσεις και να δημιουργήσουν μία παγκόσμια Ευρω-αραβική ζώνη σταθερότητας και ευημερίας.  Σκοπός λοιπόν τόσο της Ε.Ε., όσο και του Αραβικού κόσμου, με την διεξαγωγή αυτού στου Συνεδρίου, είναι να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια των προηγούμενων ετών και να εργαστούν σκληρά για την εδραίωση μιας παγκόσμιας εταιρικής σχέσης, που θα μπορέσει να δημιουργήσει μία από τις σημαντικές ζώνες πολιτικής και οικονομικής συνεργασίας στον κόσμο.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. πιστεύει ακράδαντα ότι μια τέτοια συνεργασία θα δώσει ώθηση στην ελληνική οικονομία και θα φέρει θετικά αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές.

     Η OLYMPIA ELECTRONINICS A.E. εκπροσωπήθηκε στην μεγάλη αυτή Ευρω- Αραβική Σύνοδο από το Διευθυντή Εξαγωγών της, κ. Παντελή Αντάρ και τον Sales Africa Manager, κ. Γιάννη Κουρκουτά, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με στελέχη μεγάλων αραβικών εταιρειών και να  ανταλλάξουν πληροφορίες και απόψεις, που είναι ικανές να οδηγήσουν σε μελλοντικές συνεργασίες και εταιρικές σχέσεις μεταξύ των δύο μεγάλων οικονομικών δυνάμεων.

 
«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».

OLYMPIA ELECTRONICS A.E Σύνέδριο Χορηγός

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top