Παρασκευή 15 Ιαν 2021 19:04      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ορκωμοσία στο Δήμο Πύδνας - Κολινδρού

Α. Μανώλας: «Ο αγώνας αυτός πρέπει να είναι ένας αγώνας κοινός, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Παρουσία του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεώργιου, των αρχών του νομού εκπροσώπων φορέων και συλλόγων και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Πύδνας Κολινδρού Αναστάσιου Μανώλα και των δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής μπροστά από το δημαρχείο στο Αιγίνιο.

Ο δήμαρχος κ. Μανώλας

Στη σύντομη ομιλία του ο κ. Μανώλας τόνισε: « Θεωρώ αυτονόητο ότι όλοι εμείς συναισθανόμαστε το μέγεθος της ευθύνης που αναλαμβάνουμε με αυτόν το όρκο. Αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα κοινά και για αυτό εκτεθήκαμε στην κρίση σας. Όλοι μας θα προσπαθήσουμε για το κοινό καλό , του τόπου μας, του δήμου μας.

Του δήμου μας που έχει πολλές δυνατότητες αξιοποιήσεως και αναβαθμίσεως. Θα προσπαθήσουμε ενωμένοι να διορθώσουμε ότι κακό και να βελτιώσουμε ότι καλό.

Όπως είχα τονίσει και το βράδυ της Κυριακής των εκλογών για την παράταξη μας ο αγώνας τελείωσε εκείνο το βράδυ και ο μεγάλος αγώνας αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου.

Ο αγώνας αυτός πρέπει να είναι ένας αγώνας κοινός, όλων των δημοτών για το καλό του δήμου μας. Κανείς δεν περισσεύει. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να λιποτακτήσει. Κανείς δεν πρέπει να βάλει το προσωπικό, το παραταξιακό, το κομματικό ή όποιο άλλο συμφέρον πάνω από το συμφέρον του τόπου μας. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια του θεού και τη συνδρομή όλων σας θα καταφέρουμε πολλά. Το χρωστάμε στους προγόνους μας, στα παιδιά μας, που είναι το μέλλον του τόπου μας».

Δήμος Πύδνας Κολινδρού

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top