Παρασκευή 28 Φεβ 2020 17:18      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ΟΣΕΑΔΕ θα διεξάγει για πρώτη φορά στην Πόλη της Κατερίνης, το 3ο Ενδιάμεσο καταστατικό της Συνέδριο

Σας ενημερώνουμε ότι η ΟΣΕΑΔΕ, η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων  Διοικήσεων Ελλάδας θα διεξάγει για πρώτη φορά στην Πόλη της Κατερίνης, το 3ο Ενδιάμεσο καταστατικό της Συνέδριο στις 9 και 10 Οκτωβρίου 2018 στον Πολυχώρο του Δήμου στην αίθουσα ΕΚΑΒΗ. 

Οι σύνεδροι από όλη την Ελλάδα θα συζητήσουν εκτός των άλλων ( Καταστατικές αλλαγές, Διοικητικός Απολογισμός,Πρόγραμμα Δράσης ) και για το μέλλον των 7 Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και των χιλιάδων εργαζομένων σε αυτές μετά τις ραγδαίες εξελίξεις σε δομές και αρμοδιότητες που φέρνει ο 'ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ 1'.  Χαιρετισμό έχει προσκληθεί να δώσει ο Δήμαρχος Κατερίνης και το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Πιερίας.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ και ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 9 & 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Το Δ.Σ της ΟΣΕΑΔΕ στην συνεδρίαση που έγινε στις 26 Ιούνη 2018 έχοντας υπόψη το καταστατικό της Ομοσπονδίας, ομόφωνα αποφάσισε την προκήρυξη συνεδρίου της ΟΣΕΑΔΕ για την Τρίτη 9 Οκτώβρη και Τετάρτη 10 Οκτώβρη 2018 .

Το συνέδριο θα γίνει στην Κατερίνη, στον Πολυχώρο του Δήμου Κατερίνης στην αίθουσα «ΕΚΑΒΗ», που παραχωρήθηκε ως ευγενική χορηγία για να μας φιλοξενήσει, από την Δημοτική Αρχή, με θέματα ημερήσιας διάταξης :

  • 9 Οκτώβρη 2018 : Καταστατικές αλλαγές
  • 10 Οκτώβρη 2018: α) Οικονομικός απολογισμός , Προϋπολογισμός μέχρι το επόμενο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο β) Διοικητικός απολογισμός του Δ.Σ γ) Πρόγραμμα δράσης.
  • Καλούνται τα Διοικητικά Συμβούλια των πρωτοβαθμίων συλλόγων μελών μας, να μεριμνήσουν έγκαιρα για τον τρόπο μετάβασης και τις διανυκτερεύσεις των αντιπροσώπων τους .

Τα έξοδα μετάβασης, διανυκτέρευσης κλπ, αποφασίστηκε να επιβαρύνουν τα Πρωτοβάθμια σωματεία μέλη μας.

Για περισσότερες διευκρινήσεις θα επανέλθουμε και με νεότερες ανακοινώσεις μας. Οι αντιπρόσωποι του Συνεδρίου δικαιούνται συνδικαλιστική άδεια με βάσει τις διατάξεις του 1264/82 αρθ.17 παρ.2δ για την απρόσκοπτη συμμετοχή τους.

ΟΣΕΑΔΕ Συνέδρια

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top