Πέμπτη 26 Νοε 2020 6:36      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Πιερία στον δεύτερο γύρο των εκλογών

Οι πολίτες   της Πιερίας με τη μαζική τους παρουσία και στον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη του επικεφαλής του Νέου Ενιαίου Πολιτικού Φορέα έστειλαν το μήνυμα ότι ο χώρος της κεντροαριστεράς ανακάμπτει .Αυτές οι εκλογές αποτέλεσαν μια γενναία και αναγκαία κίνηση που ενεργοποίησε την σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα.

Το σημερινό αποτέλεσμα είναι μια καθαρή και σαφής νίκη της υποψήφιας αρχηγού Φώφης Γεννηματά που της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό της έργο  για την ανασύνταξη της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης  ,αλλά και μία πραγματική επιτυχία για όλους τους προοδευτικούς πολίτες χάρη στην σημαντική κινητοποίησή  και συμμετοχή τους. Θερμά συγχαρητήρια και στον δεύτερο υποψήφιο Νίκο Ανδρουλάκη για τον αγώνα του  και την συμμετοχή του στην μεγάλη αυτή  προσπάθεια.

Για την επιτυχία αυτής  της προσπάθειας  ήταν καθοριστική η συμβολή του Νίκου Αλιβιζάτου ως προέδρου της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας  και των μελών της και όλων των εθελοντών που συνεργάστηκαν υποδειγματικά για την ολοκλήρωση αυτής της αδιάβλητης εκλογικής διαδικασίας. 

Επικεφαλής Νέος πολιτικός φορέας Εκλογές

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top