Κυριακή 8 Δεκ 2019 14:30      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Πιερία τιμώμενος τουριστικός προορισμός διακοπών στην Μεγάλη Έκθεση της Βαρσοβίας

Στη Βαρσοβία  και στο μεγάλο κλειστό στάδιο της Πολωνικής πρωτεύουσας από την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 μέχρι την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου η πόλη ντυμένη στα γιορτινά της , εν όψει των Χριστουγέννων υποδέχεται την Ελληνική έκθεση GREEK PANORAMA που περιλαμβάνει δύο μέρη.  Το πρώτο αφορά την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό διακοπών  και το δεύτερο  την τοπική Ελληνική γαστρονομία με τα τοπικά προϊόντα  από διάφορες Ελληνικές περιοχές.

Η Πιερία θα αποτελέσει φέτος την τιμώμενη περιοχή  τουριστικού προορισμού καλοκαιρινών διακοπών  αλλά και για αποδράσεις στις χειμερινές και ανοιξιάτικες εορτές  μια που οι Πολωνοί γνωρίζουν την Πιερία  από την δεκαετία του 1970. Σήμερα μεγάλοι τουριστικοί οργανισμοί διοργανώνουν πλέον ταξίδια στην Ελλάδα  και προσφέρουν ιδανικές διακοπές σε πολλές περιοχές της χώρας μας.

Η έκθεση Ελληνικό Πανόραμα  δημιουργεί νέα ενδιαφέροντα για επιτυχημένες συνεργασίες και στους δύο τομείς. Η οικονομία της φίλης χώρας αναβαθμίζεται κάθε χρόνο. Αποτελεί  χώρα με εξερχόμενο τουρισμό  με πρώτο προορισμό ενδιαφέροντος την Ελλάδα και φυσικά  εκτός των γκρούπς πολλοί Πολωνοί έρχονται οδικώς  στην Βόρεια Ελλάδα .

Η North events που διοργανώνει την έκθεση, εδώ και αρκετά χρόνια φιλοδοξεί στην ιδιαίτερη προβολή της Πιερίας και καλεί φορείς και επιχειρηματίες  τόσο στον τουρισμό όσο και στην επιχειρηματικότητα να δώσουν το παρών τους στην φετινή διοργάνωση  που αποτελεί σημαντικό γεγονός για την Βαρσοβία. Είναι καιρός να αναθερμανθούν οι σχέσεις συνεργασίας  στο τουριστικό γίγνεσθαι με την Πιερία που αποτελεί έναν προορισμό σημαντικό για τους Πολωνούς τουρίστες, δήλωσε ο διευθυντής της north events κύριος Λεωνίδας Μπαμπάνης.

Στην συνέχεια  είπε  πως  στην ειδική βραδιά  που θα διοργανωθεί το γκαλά  της έκθεσης  με δείπνο στην πολωνική πρωτεύουσα η north events  αποφάσισε  να φέρει στην Βαρσοβία αεροπορικώς το πολύ γνωστό  μουσικό σχήμα  του γνωστού μαέστρου κύριο Νίκο Πατρή  με επιλεγμένους μουσικούς που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις  των φεστιβαλικών εκδηλώσεων της Πιερίας και με καταξιωμένους τραγουδιστές όπως η Φιλιώ Σέρβου , ο Νικόλας Μπίνος και η ταλαντούχα Elisabetta Pintore. Μαζί τους τα μπουζούκια ως πρωταγωνιστές , βιολί, κρουστά και οι κιθάρες. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει  τραγούδια του Ελληνικού κινηματογράφου και αφιέρωμα στον Μ. Θεοδωράκη και Μ. Χατζιδάκι και ασφαλώς χορευτικές επιτυχίες για το τέλος του προγράμματος.

Η Πιερία  λοιπόν αποτελεί  ένα σημαντικό   προορισμό διακοπών , οι Πολωνοί τουρίστες θα πρέπει να επιστρέψουν για διακοπές  στην περιοχή με τα 60 χιλιόμετρα ακτών, τον μυθικό Όλυμπο και την γαστρονομική υπεροχή  και τις μεγάλες φεστιβαλικές εκδηλώσεις  του Ολύμπου..

Στην Πιερία αναφέρθηκε και ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Πολωνία κύριος Ευάγγελος Τσαούσης. Φέτος η Ελληνική έκθεση τουρισμού που διοργανώνεται για ακόμη μία φορά στην Πολωνική πρωτεύουσα τη Βαρσοβία, θα δώσει την ευκαιρία τόσο στους επαγγελματίες της φίλης χώρας, στον τομέα του τουρισμού να επιλέξουν και νέους προορισμούς διακοπών στην Ελλάδα  αλλά και στο κοινό να επισκεφτεί περίπτερα των τουριστικών φορέων, ξενοδόχων και φυσικά να γνωρίσει την ελληνική γαστρονομία με τοπικά ελληνικά προϊόντα.

Επίσης  οι συνεργάτες μου και εγώ χαιρετίζουμε τους φορείς της Πιερίας που σ’ αυτήν την διοργάνωση η Πιερία θα είναι τιμώμενος τουριστικός προορισμός στην έκθεση Ελληνικό Πανόραμα.

Πληροφορήθηκα επίσης πως στο γκαλά της έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί την πρώτη ημέρα, η βραδιά θα περιλαμβάνει ένα μουσικό σχήμα  από την Πιερία τους οποίους αναμένουμε για να τους υποδεχθούμε στην Βαρσοβία πρωτεύουσα της φίλης χώρας.

Βαρσοβία Πολωνία εκδηλώσεις

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top