Κυριακή 27 Σεπ 2020 13:16      

Η Σεβίτα Γ. Σαμαλή Καβαδία θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου

Η αγρότισσα, έμπορος και φιλόζωη Σεβίτα Γ. Σαμαλή Καβαδία θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου

Μία γυναίκα με έντονη κοινωνική δράση στα κοινά του τόπου μας, η Σεβίτα Γ. Σαμαλή Καβαδία, θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κατερίνης, στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου. Η Σεβίτα είναι:

·        Μία από τις 3 κόρες του γεωργοκτηνοτρόφου Γιώργου Σαμαλή και της Πόπης Σαμαλή – Φαρφούρη.

·        Παντρεμένη με τον χρυσοχόο Τάσο Καβαδία

·        Μητέρα δύο παιδιών

Έχει σπουδές Προγραμματισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, όμως οι μεγάλες της αδυναμίες είναι τα ζώα, ο αθλητισμός και η ζωγραφική. Ήταν για πολλά χρόνια αθλήτρια μπάσκετ στον Αρχέλαο και τον Πιερικό, ομάδες με τις οποίες είναι συναισθηματικά δεμένη. Ακόμη, συμμετείχε σε αγώνες τοξοβολίας.

Οριστική λύση του θέματος με τα αδέσποτα ζώα, στις πρώτες 100 ημέρες διοίκησης

Η Σεβίτα θα είναι υποψήφια έχοντας θέσει ως προτεραιότητά της την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας των δημοτών, μιας και προέρχεται από αγροτική οικογένεια και είναι επί δεκαετίες παρούσα στον χώρο του εμπορίου. Επίσης θεωρεί ότι είναι εφικτό να λυθεί το θέμα των αδέσποτων στις πρώτες 100 ημέρες διοίκησης, όπως περιλαμβάνεται και στο πρόγραμμα του συνδυασμού μας. Λόγω της ιδιαίτερης ευαισθησίας της στον τομέα αυτόν, έχει δημιουργήσει ομάδα εργασίας στελεχωμένη από άτομα με αγάπη και γνώση για τα ζώα.

«Με τον Θανάση Λιακόπουλο Δήμαρχο, η πόλη μας θα αλλάξει και θα ανήκει ξανά σε όλους τους δημότες»

«Δουλεύω από μικρή. Ως παιδί γεωργοκτηνοτρόφων, γνωρίζω πολύ καλά την αξία της εργασίας και τα προβλήματα αυτού του κλάδου. Σήμερα νιώθω έτοιμη να κάνω το επόμενο βήμα, να μπω στη μάχη της προσφοράς και να καταφέρω να λύσω προβλήματα που μας απασχολούν όλους, αλλά δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις παραμένουν άλυτα.

Είμαι περήφανη να αποτελώ μέρος του ψηφοδελτίου μας, μαζί με εξαίρετους και διακεκριμένους συμπολίτες μας και φυσικά με τον επικεφαλής μας, τον Θανάση Λιακόπουλο. Γνωρίζω πολύ καλά την ακεραιότητα του χαρακτήρα, το ήθος, τις ικανότητες και την αγάπη του για την Κατερίνη μας. Με τον Θανάση Δήμαρχο η πόλη μας θα αλλάξει και θα ανήκει ξανά σε όλους. Γιατί Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα!»

 

Θανάσης Λιακόπουλος δημοτικές εκλογές

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top