Γράφει η Ελένη Σιδηροπούλου – Τομπουλίδου
ΥΛΙΚΑ
- 2 κουπες Καλαμπόκισιο αλεύρι
- Κασερι ή τυρι τριμμένο
- 1 κουταλι της σουπας Αγελαδινο βουτυρο
- 3-4 κουπες Νερό περίπου
- 2 κουταλακια αλάτι
Καβουρδιζουμε το βουτυρο με το καλαμπόκισιο αλεύρι και το αλάτι σε μέτρια φωτια
Μόλις αλλάξει χρώμα ρίχνετε το νερό και το ανακατεύετε συνέχεια μέχρι να γίνετε σαν κρέμα τότε ρίχνετε και το κασερι ή το τυρί
Και ανακατεύουμε συνεχόμενα να μη κολλήσει.. Μόλις σφίξει το σερβίρετε ζεστό
Μπορείτε ακομα να το συνοδεύσετε με γιαούρτι
Καλη Επιτυχία !
Ελένη Σιδηροπούλου – Τομπουλίδου