Τετάρτη 16 Ιαν 2019 4:40      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Τράπεζας της Ελλάδος απαντά σε Δραγασάκη για τα εμβάσματα στο εξωτερικό

Η ΑΑΔΕ έχει όλα τα στοιχεία για τα εμβάσματα στο εξωτερικό και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης όφειλε να το γνωρίζει, λένε κύκλοι της ΤτΕ μετά τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης για τον εντοπισμό των στρατηγικών κακοπληρωτών

«Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης όφειλε να γνωρίζει  ότι όλα τα στοιχεία για την αποστολή εμβασμάτων βρίσκονται στα χέρια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων», σημείωναν κύκλοι της Τράπεζας της Ελλάδος σχετικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει νωρίτερα ο Γιάννης Δραγασάκης σε εκδήλωση της ΕΕΣΕ σχετικά με τον εντοπισμό των στρατηγικών κακοπληρωτών.

Στην εκδήλωση, όπου παρουσιάστηκε η ετήσια έκθεση για το ελληνικό εμπόριο, ο κ. Δραγασάκης είχε αναφέρει:  «Η Τράπεζα της Ελλάδος έχει πλήρη στοιχεία για τα χρήματα που φυγαδεύτηκαν στο εξωτερικό. Πρέπει επομένως, να συμβάλει και αυτή ώστε να εντοπιστούν και να υποστούν τις συνέπειες οι πραγματικοί συνειδητοί κακοπληρωτές και να ξεχωρίσει η ‘’ήρα από το στάρι’’ όπως λέει ο λαός μας». 

Οι κύκλοι της κεντρικής τράπεζας πρόσθεταν δε, «ότι η ΤτΕ ανταποκρίνεται άμεσα στα αιτήματα αποστολής στοιχείων σχετικά με τα εμβάσματα που προέρχονται μεταξύ άλλων από δικαστικές και εισαγγελικές αρχές».

Τράπεζα της Ελλάδος Εμβάσματα

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top