Πέμπτη 19 Σεπ 2019 9:48      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η βραβευμένη ταινία «Ο υπεύθυνος ανθρώπινου δυναμικού», στο θέατρο πάρκου Κατερίνης

Η βραβευμένη ταινία «Ο υπεύθυνος ανθρώπινου δυναμικού», στο θέατρο πάρκου Κατερίνης. Την Τρίτη 20/8/2019, στις 9.00 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

«Ο Υπεύθυνος Ανθρώπινου Δυναμικού» (The Human Resources Manager) - שליחותו של הממונה על משאבי אנוש), μια βραβευμένη δραματική κωμωδία τού 2010 από τον ισραηλινό κινηματογράφο, χρονικής διάρκειας 103’, σε σκηνοθεσία Eran Riklis, θα προβληθεί το βράδυ τής Τρίτης, ώρα 9.00, στο θέατρο πάρκου Κατερίνης.

Η ταινία

Πρόκειται για ταινία που είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του A. B. Yehoshua. Η προσαρμογή τού σεναρίου έγινε από τον Noah Stollman και πρωταγωνιστούν: Mark Ivanir , Noah Silver , Reymond Amsalem.

Ως προς την υπόθεση του έργου, η ταινία αναφέρεται σε κάποιον υπεύθυνο ανθρώπινου δυναμικού μιας αλυσίδας φούρνων ο οποίος προκειμένου να προστατεύσει την εικόνα τής εταιρείας του ταξιδεύει απρόθυμα στην Ανατολική Ευρώπη για να παραδώσει τη σωρό μιας υπαλλήλου στην οικογένειά της. Πρόκειται για υπάλληλο η οποία είχε μεταναστεύσει πρόσφατα στο Ισραήλ.

Η ταινία αυτή γνώρισε διάφορες διακρίσεις και συγκεκριμένα της απονεμήθηκαν 5 Βραβεία Ophir ενώ ήταν και υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας 2011.

Ελεύθερη είσοδος.

Φεστιβάλ Ολύμπου Κινηματογράφος

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top