Πέμπτη 9 Ιουλ 2020 23:40      

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Όλοι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε!»

Τους υποψηφίους συμβούλους  του συνδυασμού «Επιμελητηριακή Πορεία», παρουσίασε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας, Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο πνευμαιτκό κέντρο «Εκάβη», ενόψει των εκλογών που θα διεξαχθούν το τριήμερο 3, 4 και 5 Δεκεμβρίου

«Το Επιμελητήριο είναι προσφορά»

Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμό τού τ. Προέδρου τού Επιμελητηρίου, Χαρίλαου Κωτίκα, ο οποίος, μεταξύ άλλων  συνεχάρη τη διοίκηση για το έργο που γίνει μέχρι τώρα, και πρόσθεσε  ότι η συμμετοχή στο Επιμελητήριο δεν έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα, δεν είναι συμμετοχή για να βγάλει κανείς λεφτά. «Το Επιμελητήριο είναι προσφορά», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Σημείο αναφοράς της τοπικής οικονομίας»

«Τα Επιμελητήρια δεν καθορίζουν την οικονομική πολιτική της χώρας, δεν ψηφίζουν νόμους και δεν τυπώνουν χρήμα. Είναι όμως το μοναδικό σημείο αναφοράς της τοπικής επιχειρηματικότητας, αναδεικνύουν τις ευκαιρίες και αγωνίζονται για να διορθώσουν τα κακώς κείμενα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στον δικό του χαιρετισμό ο πρώην Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Νίκος Βουλγαράκης.

«Εμπειρία γνώση και νέοι άνθρωποι»

Η αντιπεριφερειάρχης κα Μαυρίδου  ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διακρίνει, τον συνδυασμό, «είναι η εμπειρία η παλιά και η γνώση, που μαζί με το νέο όραμα θα δώσουν μια καινούργια ιδέα και θα προκύψει ένα καινούργιο τοπίο στον κόσμο τού επιχειρείν».

Ο πρόεδρος Η.Χατζηχριστοδούλου

Ο πρόεδρος  του Επιμελητηρίου Πιερίας, Ηλία Χατζηχριστοδούλου, τόνισε ότι πρόκειται για ένα  συνδυασμό  «που πλαισιώνεται από έμπειρους, ικανούς, καταξιωμένους επαγγελματίες, παλιούς και νέους, με διάθεση για δουλειά και προσφορά για τον τόπο τους, που δεν τους αρκεί να είναι απλοί θεατές ή σχολιαστές, αν θέλετε, της σημερινής δυσάρεστης κατάστασης που βιώνουμε. Βρίσκονται σήμερα εδώ μαζί μας, αποφασισμένοι να δραστηριοποιηθούν, να δημιουργήσουν, να προσφέρουν. Και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα, με κάνει αισιόδοξο για το μέλλον.

Όλοι μαζί, στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις μπορούμε να τα καταφέρουμε.  Δεν πρέπει να τα περιμένουμε όλα από την Πολιτεία. Οι καλύτερες μέρες δεν θα έρθουν από μόνες τους. Χρειαζόμαστε όραμα, στρατηγική και σκληρή δουλειά. Χρειαζόμαστε πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» τόνισε χαρακτηριστικά .

Αναφερόμενος στη νέα γενιά σημείωσε ότι δεν πρέπει να  επιτρέψουμε, τα νέα τα παιδιά τα οποία δημιουργούν και έχουν μια καλή ιδέα να τη δείχνουν σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  «Πρέπει να αγωνιστούμε όλοι: Επιχειρηματίες, εργαζόμενοι, πολιτεία, πανεπιστήμια, να αγωνιστούμε ώστε να μη φύγει άλλο παιδί από τη χώρα μας. Να μην πάει να βρει καλύτερες μέρες στο εξωτερικό», υπογράμμισε ο κ. Χατζηχριστοδούλου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων  ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Ευάγγελος Λαγδάρης, η πρόεδρος του Δ.Σ. Κατερίνης Πόπη Τζουμέρκα - Μπατάλα, ο αντιδήμαρχος Κατερίνης Δημήτρης Ντούρος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης Κώστας Ρέχας,  ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Τσιμήτρης, οι δημοτικοί Σύμβουλοι Κατερίνης , ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας Ι. Κουρινιώτης,  εκπρόσωποι σωματείων, φορέων και συλλόγων.

Ακολούθησε  η παρουσίαση των υποψηφίων τού Συνδυασμού «Επιμελητηριακή Πορεία».

Επιμελητήριο Πιερίας Εκλογές Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top