Παρασκευή 15 Ιαν 2021 17:26      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις, νέα επικαιρότητα από Κεντρική Μακεδονία, καθημερινή ενημέρωση.

Διαδικτυακή απονομή του Βραβείου Μαρκίδες Πούλιου 2020 σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει τη μάχη κατά της πανδημίας στην Ελλάδα ήταν ο αποδέκτης του Βραβείου Μαρκίδες Πούλιου 2020. Το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ και η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης, αποφάσισαν να μετατρέψουν ειδικά για φέτος το Δημοσιογραφικό Βραβείο που θεσπίστηκε το 2008 σε νεύμα αναγνώρισης της προσφοράς του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας.

Οι Σαρακατσάνοι αποκτούν τη δική τους πλατεία: «Πλατεία Σαρακατσάνων Οπλαρχηγών»

Μετά από πάγιο και διαχρονικό αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.) θα τοποθετηθούν σε βάθος χρόνου προτομές επιφανών Σαρακατσάνων Οπλαρχηγών.

Η εξαγγελία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα στην μεγάλη Πανελλαδική εκδήλωση κοπής της πίτας των Σαρακατσαναίων «ΒΑΣΙΛΟΚΛΟΥΡΑ - ΜΠΟΥΚΒΑΛΑ 2020» στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης έγινε πράξη.

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Λαγκαδά Ιωάννης

Ο 62χρονος ιεράρχης είχε υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 ο Σεβ. Μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Ιωάννης. Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά είναι ένας από τους 40 ασθενείς με covid-19 που κατέληξαν στα νοσοκομεία όλη της χώρας από χθες το απόγευμα και στη διάρκεια της νύχτας.

Ακολουθούν Γιαννιτσά και Βέροια μετά το «Πράσινο φως» για τα έργα φυσικού αερίου σε Κατερίνη, Αλεξάνδρεια, Σέρρες και Κιλκίς

Η επέκταση των υποδομών φυσικού αερίου σε μεγάλα αστικά κέντρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εκτός Θεσσαλονίκης, γίνεται πραγματικότητα. Τα έργα της ΔΕΔΑ που προβλέπουν την κατασκευή δικτύων διανομής φυσικού αερίου σε έξι νέες πόλεις μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης, φέρνοντας φθηνότερη και καθαρότερη ενέργεια σε χιλιάδες πολίτες και επιχειρήσεις.

Σελίδες

Scroll to Top