Παρασκευή 3 Απρ 2020 23:49      

Καημένε Χρήστο...

Ακόμη παίρνουν στο τηλέφωνό σου, πλάι στο δικό μου στο κοινό μας γραφείο τα τελευταία δύο χρόνια, και ζητούν «χαρτιά» για να κλείσουν φάκελοι αποπληρωμής των προγραμμάτων, που υλοποίησε το ΚΕΚ  ΕΤΕΠ εδώ και τρία με τέσσερα χρόνια, αλλά όπως άκουγα κατά καιρούς να λένε έπρεπε να ξαναστείλεις γιατί.. χάθηκαν ή γιατί άλλαξε ο υπάλληλος με τις αλλαγές κυβερνήσεων κ.λ.π. κ.λ.π.

Δεν άντεξα στην επαναλαμβανόμενη κοροϊδία της ανάπηρης πολιτείας και τους απάντησα μακάβρια και χυδαία. «Να τα ζητήσετε από τον Ουρανό, γιατί εκεί πρέπει να του τηλεφωνήσετε.»  Γραφιάδες που βολεύτηκαν και έχοντας επενδύσει μόνο με ένα μολύβι ως προσωπικό τους κεφάλαιο, όχι να εξυπηρετούν και να προωθούν λύσεις των προβλημάτων, αφού γι’ αυτό προσλήφθηκαν, αλλά σαδιστικά και ασυγκίνητα να ταλαιπωρούν την

Αυτού Μεγαλειότητα τον Έλληνα Πολίτη!  Και ήταν και εκλεγμένος επί χρόνια βουλευτής. 

Και φρόντισε τα μέγιστα και για την ίδρυση και τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό και τη στελέχωση του Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου, με τόση ζέση, τόσο μεράκι, τόση αξιοσύνη και δικαιοσύνη, σε βαθμό που έγινε ανάμεσα σε Λιτόχωρο και Λεπτοκαρυά για να εξυπηρετούνται ή να ταλαιπωρούνται ισόποσα και ισοδύναμα οι ασθενείς από τη Νότια Πιερία

Κι αντί ανταμοιβής γι αυτό το άπλετο ενδιαφέρον, άφησες την τελευταία σου πνοή στο Νοσοκομειακό χώρο για τον οποίο τόσο πολύ έτρεξες, μια άκρως βεβαιωμένη πληροφορία, γιατί τότε υπηρετούσα κι εγώ άμισθα στο ΕΣΥ ως πρόεδρος του Κρατικού Νοσοκομείου, για να κάνουμε τη μεγαλύτερη ειρηνική επανάσταση στο χώρο της Υγείας, όπως έλεγε ο αείμνηστος Γιώργος Γεννηματάς, κλείνοντας πληγές του συστήματος που μόνιμα πυορροούσαν, όπως ανέπτυσσες στη  Βουλή κατά την υποστήριξη του Νομοσχεδίου και έγινε τότε ευρεία συζήτηση για τις εύστοχες παρατηρήσεις. 

Ναι, έφυγες πιθανότατα άδικα, γιατί εκεί δεν υπήρχε απινιδωτής να συνταράξει την ευάλωτη καρδιά σου από τις συνεχείς ταλαιπωρίες της ανοργάνωτης Πολιτείας, ίσως και δικών σου λαθών.

Αν αυτό αληθεύει, είναι ντροπή για τη Νότια Πιερία που δέχεται κάθε καλοκαίρι πλημμυρίδα επισκεπτών και στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου δεν υπάρχει απινιδωτής.  Αιδώς Αργείοι.

Γ.Ρ.

Άρθρα απόψεις

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top