Σάββατο 27 Φεβ 2021 15:12      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΚAΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚOY ΣΥΛΛOΓΟΥ ΚΟΥΜΠΑΓΙΩΤΩΝ ΚΟΡΙΝΟΥ

 Σε εποχές όπως αυτές που διανύουμε και στις οποίες δημιουργείται φόβος και ανασφάλεια για το μέλλον και οι καταστάσεις φαίνονται πιο ρευστές από ποτέ, δημιουργείται η επιτακτική ανάγκη για σταθερότητα και σιγουριά.

τιγμές τέτοιες η παράδοση παίζει καθοριστικό ρόλο και ακόμη πιο καθοριστικό ρόλο έχουν οι φορείς της Παράδοσης, που είναι οι πολιτιστικοί σύλλογοι.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ οι πολιτιστικοί σύλλογοι οφείλουν να επιδείξουν την απαραίτητη ακεραιότητα και να μεταβιβάσουν σωστά και με ήθος την πολιτιστική κληρονομιά στις επόμενες γενιές. Το έργο τους δεν θα πρέπει να περιορίζεται σε μαζώξεις και ετήσιους χορούς αλλά οφείλουν να δίνουν ένα δυναμικό παρόν στην ενασχόληση με τα καθημερινά ζητήματα.

Πολύ αποτελεσματικότερο δε, θα καταστεί το έργο τους μέσα από κοινές δράσεις και αλληλοϋποστήριξη.

Για τον λόγο αυτό ο πολιτιστικός σύλλογος Κουμπαγιωτών Κορινού <<Ο Άγιος Γρηγόριος Καλλίδης>> απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους, στους Κουμπαγιώτες και στους φίλους των Κουμπαγιωτών για κοινή πορεία με αλληλεγγύη και σεβασμό. Το άνοιγμα προς όλες τις πλευρές μόνο θετικά αποτελέσματα μπορει να έχει. Απαλλαγμένοι από τους φόβους, τις προκαταλήψεις και την ατομικότητα ας γίνουμε όλοι μαζί ένας κοινός παρανομαστής με πυρήνα τις πολιτιστικές μας αξίες. Ας μην ξεχνάμε τις κοινές μας ρίζες και ας γίνει το κάλεσμα αυτο ένα ξεκίνημα για την κοινή μας πορεία.

Η ιστορία μας και ο πολιτισμός μας είμαστε εμείς οι ίδιοι για αυτό ας δουλέψουμε όλοι μαζί κι ο καθένας ξεχωριστά, ώστε όλα όσα μας καθορίζουν να προστατευθούν και να προωθηθούν. Μετά τιμής Η πρόεδρος Δόμνα Κουτρα-Χατζηλια

Κορινός

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top